Aki albérletben él, egy panelban az miért van 15milliós BMW-t?
Kérdező gondolom inkább azon akad ki, hogy egy lakótelepen tárol valaki ilyen autót.
Ez engem is meglep, főleg hogy napi szinten vannak autórongálásról hírek.
Kamionos?
Ha az lennék és is panelben laknék. Amikor itthon vagyok ne legyen gondom fűtésre, meleg vízre, kertre.
Nem mindegy neked? A fiatalok többsége így szokott amúgy is gondolkodni.
Nekem is van haverom, sír, hogy milyem drágák az ingatlanok, de autóra elcsesz 7-9 millát
Nem mindenki muszájból lakik panelban. Ismerek olyat aki megtehetné, de esze ágába nincs elköltözni, mert neki az a jó. A hideg is kirázza a kert, fűnyírás, hólapátolás gondolatától. Én meg el nem tudnám képzelni, hogy egy panelba legyek bezárva. Kertben garázsban tenni-venni szabadidőmben nekem nem nyűg, szívesen csinálom. Nem vagyunk egyformák.
Na meg, akinek van 15 milliója sokra megy vele, ha ma már egy minőségibb cseréhez 50 millió kell és egy életre eladósodni meg nem akar.
Az utcán tárolást én se értem. Egy időben laktam én is panelban. (Házam volt, de munka miatt jobban megérte átmenetileg a másik városban egy kis panelt fenntartani, mint naponta 500 km-t ingázni.) Garázst jó 15-20 percnyi gyaloglásnyira tudtam bérelni a lakástól. De inkább bevállaltam, mint az utcán rohadjon a kocsi. Pedig nem is BMW-m, vagy nem más prémiumom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!