Miért ilyen drága a lámpa?
"Én ennyi pénzt nem akarok kiadni csak azért, hogy menetfényem legyen."
Nem azért adod ki, hanem hogy hivatalosan átmenjen a műszakin. Írtam a H Astrás példát. Annak idején nekem sem azért kellett cserélni majdnem két havi fizetésemért, mert rommá törtem volna. Hanem mert valamelyik állítómotor időnként hibajelzést dobott be a műszeregységre, pedig funkcionálisan tökéletesen működött. Voltam vele anno nem egy lámpajavító cégnél, sehol nem tudtak vele mit kezdeni.
Műszakin első lépés a világító és jelzőberendezések átvizsgálása. A fényszórónak minden funkciójának tökéletesen működnie kell. Nem fognak legyinteni, hogy hát jó ez most nem világít, da ha ilyen drága az új, akkor jó lesz így is. Mérlegelés nélkül bukás hivatalosan. Mégha csak egy menetfényről is van szó.
"Van az a mondás, hogy "ha van pénzed majomra, legyen banánra is". Ideje F Astrára váltani."
Érdekes, ha rongyot akarsz rázni, meg kell venned a gagyit.
Ha tartósat akarsz, akkor meg nem kell venned semmit. :)
F astrásként csak röhögök ezen a sznobérián.
Ezért vettem halogén fényszórós kocsit 😂 50 vs 400 az enyémnél a különbség darabonként. Jó a Led szép modern, de aki nem akar erre vagyonokat költeni vegyen halogén fényszórós nem prémium autót.
Én a javítgatós verziót választanám ha már ez a probléma van. Vannak erre ráált ügyes szakik akik megmókolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!