Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért tesznek sokan ilyen...

Miért tesznek sokan ilyen stilizált agancsot a kocsijukra?

Figyelt kérdés
Meg piros gombóc orrot az elejére. Elhiszem, hogy ünnepek stb, de sosem tudtam hová tenni azt a jelenséget, hogy valaki nonverbálisan kürtöli és üzeni mindenkinek: "én most hülyét csinálok magamból".

#birkásítás #gépjárműátalakítás #tömegjelenség
dec. 30. 16:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%
És akkor mi van? A járdás kérdés nem te írtad ki? Valaki mindent szabályozni akar itt.
dec. 30. 17:47
 22/25 anonim ***** válasza:
86%
Azért tesznek, mert nekik tetszik. És nem érdekli őket, hogy neked tetszik-e, ahogy téged se, hogy nekik igen.
dec. 30. 19:21
 23/25 anonim ***** válasza:
72%

"én most hülyét csinálok magamból"

Kellene számítson, hogy egy másik úgynevezett "ember" szimplán ezért hülyének tart másokat? Nekem nem számít, önmagát minősíti.

dec. 30. 20:09
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

"De hogy a lakásuk helyett miért az autóikon élik ki ezt a "díszítési" késztetést?"

Amúgy ezt az idiotizmust sosem értettem.

A kocsidat feldíszíteni "ciki" meg "hülye vagy" ha megteszed, ezért díszítsd a lakásodat, ami tulajdonképpen pontosan ugyanaz mintha a kocsid díszíted.

dec. 30. 20:11
 25/25 A kérdező kommentje:
Érdekes íve van a kérdés utóéletének. Először a velem egyetértők jelennek meg, akik szintén fszságnak tartják, aztán szépen lassan áttevődik a szimpatizánsokra a válaszadás. Kíváncsi leszek, merre megy el még. Valaki írt valami járdást. Linkeljétek be, mert kíváncsi vagyok rá. Nem én írtam ki.
dec. 30. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!