Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora tudás kell egy autó...

Mekkora tudás kell egy autó szétbontásához? Mi eladható egy autóból? Nagyon sokan ezzel foglalkoznak,tevékenykednek értenek is ők hozzá?

Figyelt kérdés
tegnap 22:49
 1/9 anonim válasza:
88%

Mi eladható egy autóból? Igazából minden. Kivéve a folyadékok😆

Múltkor én is hiába kerestem egy kis mütyűr alkatrészt, senkinél nem találtam. Egy gumiütköző kellett volna, ami a motorháztetőt szintbe hozza lezáráskor. Szóval tényleg minden porcikája pénzzé tehető. Szakértelem meg nem nagyon kell hozzá. Inkább szerszámok kellenek, hogy szét tudd kapni és a csavarokat ne nyald el.

tegnap 23:32
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem szakértelem, csak engedélyeztetés kell hozzà, kivéve, ha feketén mutyiznàl.
ma 04:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Autó szétbontás oké. Ugyis a neten fogod árulni nav szerint nem oké. Ugye kapizsgálod seperc alatt levadásznak.
ma 05:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nagy tételben rakja fel a netre az alkatrészeket számla nélkül, ahhoz bátorság kell.

1-2 bontott autó alkatrészeivel azért nem foglalkoznak.

ma 06:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Az autó veszélyes hulladék,nem állhatsz neki otthon szétszedni.Persze,sokan csinálják.
ma 08:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, angedély, vagy annak hiányában bátorság... ha elkapnak sok lesz a bünti.

Tudás azért nem árt ha van! Eleve tudni kéne hogy amit kiszerelsz az micsoda, mire veló és mennyit érhet. Azt is tudni kéne hogy hogyan szereld úgy ki hogy ne sérüljön meg és újra felhasználható legyen, különben semmi értelme a bontásnak. Ha nulla tudással állsz neki akkor hamar be fog dőlni a "vállalkozás" mert mindenki át fog verni és még fel is jelentenek.

ma 08:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább az összerakásához kell tudás
ma 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Szétfele minden könnyű, a kalapács mindenre megoldás.
ma 09:04
 9/9 anonim ***** válasza:

7, 8 értem én hogy szétkapni könnyű.

De úgy szétkapni hogy az az alkatrész értékesíthető és újra felhasználható legyen máshol ahhoz egy kis szaktudás nem árt.

Példa: múltkor el akartak adni nekem két roller kereket (nem lópót!) és basszus le volt vágra róluk a kábel tőben. Igen, könnyen kiszerelték, csak épp teljesen tönkre is tették.

ma 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!