Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford b max 1.0 gtdi ecoboost...

Ford b max 1.0 gtdi ecoboost 2013 vélemények tapasztalok?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt vagyok a szerelőm a korábbi autóvásárlásnál is segített elintézni illetve karbantartani is. Az előzővel olyan gondok adóttak hogy inkább új autó vásárlása mellett döntöttem ajánlotta a fentebb látható autót ami nekem amúgy tetszik csak nem tudom megítélni mennyire kockázatos lenne ezért kérnék infot róla.

Németországból hozta mivel szokott járni és onnan hoz autókat így került ide, frissen végzett teljes szervízen esett át: olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, 3db gyújtógyertya, vezérlés, vízpumpa, segédhajtás, első fék, fékolaj, hajtóműolaj

ezeket mind számlával is tudja igazolni illetve teljesen visszakövethető szervízkönyvel mint külföldön mind belföldön

az autó 85000 km-ert futott és megkímélt állapotban van mind motorháztető alatt is teljesen tisztán tartva én kicsit laikusként is teljesen rendben tartottak láttam.

akinek volna valami hasznosabb infoja szívesen fogadom mert igyekeztem utánajárni és olvastam rossz dolgokat de végül eddig az maradt bennem összességben hogy van félnivaló tőle illetve kényes a motor oda kell nagyon figyelni h megkapjon mindent.

dec. 30. 11:23
 1/3 retektorta ***** válasza:
100%
Tele van a net az ecoboost motorok problémáival. Az olajban futó vezérműszíj szokta megadni magát, és tönkreteszi a motort. Keress rá. Ráadásul ez még korai verzió, az újak állítólag jobbak. Ha tényleg megvolt a vezérlés cseréje, akkor talán elgondolkoznék rajta...
dec. 30. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A b max jó de nem ezzel a motorral.
dec. 30. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ajánlja, ha autószerelő, és betegágy az autó te megveszed, ő keres rajta, te viszed hozzá javítani, ő keres rajta, majd visszaveszi, ha lehalt, és keres rajta.
dec. 31. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!