Johnny_kj kérdése:
Nem régiben vásároltam egy ford focus mk1 1.6 16v 101 ló 2002es évjárat. hogy lehetne pár lóerőt kicsikarni belőle?
Figyelt kérdés
#Ford Focus MK1 #Lóerő növelés
tegnap 21:56
1/5 anonim válasza:
Eladod és veszel helyette egy erősebbet.
szívó egyhat.. teljesítménynövelésileg egy zsákutca
2/5 anonim válasza:
Szívóbenzinest nem lehet tuningolni értelmes eredménnyel.
3/5 anonim válasza:
Soha nem értem ezeket a kérdéseket, de minden hónapban valakinek ezen ötletel. Miért nem vettél akkor erősebbet, na meg fiatalabbat?
Ez egy 22 éves autó, így borítékolható, hogy a gyári teljesítményének már híján van, tehát a pár lóerő kicsikarása ott kezdődik, hogy motorgenerál, szétkopott motorú autóval a chiptuningosok sem foglalkoznak, de akkor is max 8%-ot tudnának legjobb esetben hozni, de ez is optimista ajánlás
4/5 anonim válasza:
Horribilis pénzkidobás pár%nyerésért, átlagos használathoz elég a 100 le, az 1050 kg os önsúlyhoz. Nekem 2 is van 400 000 km felettiek. Nem azért mert nemtudnék másikat venni, de minek? 🤔Majd kikopnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz kösz!
ma 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!