Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

Nekem képekről nagyon tetszik,és összegben is megfelelő.

[link]

dec. 29. 10:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%

Nekem nem jön be. Octavia jobban tetszik

[link]

dec. 29. 10:37
 2/15 anonim válasza:
7%
Nem vennék használt autót.
dec. 29. 10:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A típus tetszik, de ez a példány nekem kockázatosnak tűnik. Gyanúsan olcsó és a fényezés nem egységes, az illesztés nem mindenhol szép. Valószínűleg törve volt, és olcsón összerakták.
dec. 29. 10:54
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem vennék használt autót.

Te mindenhova ezt írod? :D

A típus tetszik, de ez a példány nekem kockázatosnak tűnik. Gyanúsan olcsó és a fényezés nem egységes, az illesztés nem mindenhol szép. Valószínűleg törve volt, és olcsón összerakták.

Igen én is azt néztem a képeken, hogy nagyon elálnak a részek

dec. 29. 11:04
 5/15 anonim ***** válasza:
10 éves lesz , elvileg 150 000 km futott ami a gyári élettartam . Első tulaj megssabadul tőle innen a kockázat a többieké, mindene 10 éves . Sorra kijnnek a hibái , drága zsákbamacska . Tételetzzük fel megkímélte a tulaj garázsban tartotta , amit tudott maga megoldotta . A szervíz műveletei papíron készek de ez semmit sem jelent , akkor igen ha minden esetet videón rögzítettek . Két esetben végig kínlódtam levetett vas javítását , csak újat veszek . Azt is japánt koreait vagy VW Skoda modellt .
dec. 29. 11:27
 6/15 anonim ***** válasza:
34%

Te hirdeted, kérdező?

Nekem annyira nem jön be. Túl kicsi, hiányzik még két ajtó. Nem is annyira fiatal, nem is futott extrám keveset. Ehhez képest nem olcsó. Érem én, hogy 300 ló, de nagyon fanatikusnak kell lenni, hogy valaki erre (és az éves adójára, amit most emelnek) ennyit kifizessen. Ennyiért, vagy kicsit többért lehet sokkal jobbakat is találni.

dec. 29. 13:14
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
TSI és a DSG is időzített bombák, nem kellene ilyen autó ingyen sem. A kinézete nekem izzadtságszagú erőlködés. Az ára egy vicc kategória, mikor ennyit kérnek egy 4 éves Mazda CX30-ért is.
dec. 29. 15:10
 8/15 A kérdező kommentje:
nem én hírdetem.
dec. 29. 17:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem kéne. Ennyi pénzt használt autóért nem adnék.
dec. 29. 19:17
 10/15 anonim ***** válasza:
10 éves seat, az nálam az olcsó 1-2 milliós kategória, ennyiből autót veszek.
dec. 29. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!