VW GOLF 6 2009 1.4 nem tsi 80 lóerős autóról kinek mi a véleménye? Esetleg tapasztalatok? Leginkább városi használatra/néha kissebb/hosszabb utakra. Olyan embernek lennék kiváncsi a véleményére, akinek esetleg régebb óta van mai napig ilyet használ
200 ezer km futásteljesítmény felett már hajlamos fogyasztani az olajat. Ez némiképp elkerülhető a gyári minőségű olajjal (5w30) és ha hidegen nem pörgeted sz@rrá:)
Amúgy városban teljesen oké. A rövid váltónak köszönhetően dinamikus, úgy 90-ig.
Országutas tempót is könnyedén veszi, de meg kell gondolni egy-egy előzést vele, mert nem egy erőgép és nem áll rendelkezésre több száz Nm nyomaték. Helyén kell kezelni!
Szerintem első autóknak teljesen oké, megtanulni vezetni, ütni-vágni.
Köszi szépen a választ, igen első autónak lenne egyébként barátnőmnek! :D
Leginkább munkábajáráshoz, meg néha néha menni vele kissebb hosszabb utakra olyan 80-90-es tempóval arra én is úgy gondolom hogy bőven elég :D
A Golf 6 szerintem egy jó a autó, de én már nem vennék belőle szívóbenzint!
Oké sokan félnek a turbótól, meg, hogy plusz hibalehetőség, meg drága a cseréje/javítása. Viszont egy turbo normális körülmények között azért legalább 100+ ezer km-et elmegy és még nagyon pesszimistán is fogalmaztam.
Arányaiban kmre leosztva nem is olyan drága alkatrész.
Viszont minden egyes levezetett kilométeren kiélvezhető még egy gyengébb turbo-s motornak is a dinamikája, amit egy gyenge szívóbenzin még szétpörgetve se fog tudni, vagy csak nagyon mértékkel.
Szóval én inkább TSI-ben gondolkodnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!