Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis (2005) vagy...

Suzuki Ignis (2005) vagy Suzuki Swift (2005)?

Figyelt kérdés
1.3-as motorral ilyen autót vennék dolgozni járni, az kb 60 km lenne naponta. Erre használnám az autót. A Swift külsőre szebb, viszont az Ignisnek meg a beltere szebb és igényesebb. Lehet a 190 cm-es magasságommal kényelmesebb lenne az Ignis
dec. 28. 12:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Ignis szerintem jobb, mint régi Swift. Valóban szebb és jobb belül, jobban van kidolgozva. Hangyafasznyit többet eszik, de ha beletaposol, megy. A Swift nem annyira. Az, hogy keményebb a hátulja, nem akkora gáz. A karbantartás sem több, mint a másik, igazából a szerelők az Ignisre és a Corsa C-re mondják, hogy ha azt venne mindenki ők éhen halnának. Ignesznek van egy alulméretezett olcsón cserélhető váltócsapágya, de swift is ugyanazzal szenved. Mivel Ignisnek magas és merev a hátsó tengelye nem szabad magas padkára rámenni a hátsó kerékkel, tönkremehet a hátsó csapágy, eddig 3-at cseréltem, amíg nem jöttünk rá miért történik, 20 év alatt belefér...A szomszédban volt új Swift, ég és föld a különbség az Ignis javára. Ha nem raksz rá 175/65 nál szélesebb gumit (ez a max) és néha váltóolajat is cserélsz,szerintem nagyságrenddel jobb élmény az Ignis mint a Swift.
dec. 28. 21:41
 12/13 anonim válasza:
Ignisnál a merevebb úton tartás a "nem az igazi" Suzuki gyári lengéscsillapítók miatt is van, ráadásul elég drágák ha cserélni kell, ezért prémiumot is lehet venni. Kayaba Excell-G lengéscsillapítókkal meglett a kívánt stabilitás, Michelin gumikkal meg pláne :-)
dec. 28. 21:53
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
#11,12 Én felújíttattam a lengéscsillapítókat, így azért egész jó árban volt szereléssel együtt és teljesen jó. Azt viszont nem értem miben lenne jobb az Ignis, amiben más, abban jobb a Swift. Nem a fostalicska GM kapcsolók vannak benne, hanem rendes japán jó minőségű. Nem papírból van a karosszéria a swiftben, mint az ignisen, konkrétan kézzel ki lehet hajlítani az ajtót az ignisen olyan gagyi anyagból van. A hátsó futómű nem a merevhidas 1000 éves megoldás, hanem rendes, személyautóba való, normálisan használható. Stb. Leírhatnád pontosan mi jobb az ignisben szerinted, mert így annyi jött le nekem, hogy azért jobb az Ignis, mert neked az van. És úgy ennyi. A szerelőket meg hagyjuk is szerintem. Ugyanaz a motor és ugyanúgy nem rohad a karosszéria akkor miért az ignisre mondják és nem a swiftre. Véletlenül.
dec. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!