Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robbantál már le valahol...

Robbantál már le valahol autóval vagy motorral? Hogyan jutottál haza? Hogyan szereztél segítséget?

Figyelt kérdés

Én egyszer lerobbantam egy lemerült aksi miatt autóval mikor megálltam hogy beugorjak a postára. Mivel automata váltós ezért nem lehetett csak úgy betolni szóval szóltam valakinek aki közelben lakott hogy jöjjön egy bikakábellel segíteni.

Egyszer robogóval is lerobbantam de szerencsére falun belül voltam így haza toltam. Teljesen elment a kompresszió ezért nem indult be.

tegnap 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Autóval még nem, pedig most a projekt Volvoval kísértem a sorsot rendesen, de állja strapát, elvégre Volvo. Az Astránál egyszer kifogtam egy szett szar gyertyát, napközben elugrottam a városba ügyet intézni, először egy, aztán egy másik gyertya is befosott, de két hengerrel még visszavergődtem a szervizbe, gyorsan dobtam bele négy újat.

Robogóval már igen. Még pályakezdőként vettem egy csóró F Astrát, ami amúgy tök jó állapotban volt, még csak nem is rohadt, de a kereskedőnél sokat állt. Hazahoztam, leparkoltam pénteken, kézifék. Hétfőn meg már nem oldott ki. Időm nem volt, úgyhogy robogóval 25km országúton a nyár közepén. Reggel a hűvösebb időben bírta is tisztességgel a nyélgázt, de hazafelé a 40 fokban már bedobta a törölközőt. Kb. 10km után elkezdett nyöszörögni, végül teljesen elengedte magát. Vártam 10 percet, hűlt egy kicsit, ment tovább, de onnantól 2-3 kilométerenként ezt játszottam. Megállt, vártam, mentem tovább. Nagy nehezen hazaértem. :D

tegnap 17:19
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 Ja hazudok, egyszer a mostani Astrával is meg kellett állnom, de az a saját hibám volt. Cseréltem a fagyállót és ha már így volt, akkor kivettem a tartályt is kitakarítani. Visszaraktam, de a csőre elfelejtettem visszahúzni a bilincset. Kiértem az országútra, szinte rögtön "alacsony hűtővízszint". Á mondom biztos kidolgozta még a levegőt és lecsökkent a szint, de 5 liter csak ott van benne, nem lesz semmi baja", de csak nem hagyott nyugodni, úgyhogy 1-2km múlva megálltam. Lelőtte a csövet. Rugós bilincs volt, szerszám semmi, szétromboltam az ujjaimat, mire rá tudtam húzni. Víz szerencsére volt nálam.
tegnap 17:23
 13/18 kutyafule4 ***** válasza:
Egyszer hazahúzott egy rokon, egyszer traileres hazavitt minket.
tegnap 17:45
 14/18 kutyafule4 ***** válasza:
Ja, meg Szlovákiában hazautazás tervezett napján elszállt a váltó a picsába, az volt a legkellemesebb, még jó, hogy két autóval voltunk...
tegnap 17:46
 15/18 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, ja meg egyszer város szélén eltört a főtengely és trélerest kellett hívni este volt és nem akartam senkit felkelteni. ( autóval volt )
tegnap 19:32
 16/18 mindentudó99 ***** válasza:
Egyszer . Vezérmű szíj szakadt . Éjszaka.
tegnap 19:54
 17/18 mindentudó99 ***** válasza:
Lemaradt haverom szülei húztak haza
tegnap 19:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, egy csereautón elment a vízpumpa, éppen be tudtam gurulni egy autópályapihenőbe (persze hétvége este, szervíz nem elérhető, ahonnan volt a kocsi), így eljöttek értem, átültem a családiba, autót otthagytam, trailer elment érte, elvitte. Másik alkalommal céges állt meg, ott egyszerűbb volt, pár telefon, egy órán belül ott volt a trailer meg a csereautó is.
ma 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!