Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hengerfej felújításon fog át...

Suzuki swift kérdése:

Hengerfej felújításon fog át esni a kocsim,gyűrűzés,komplett tömítések, szűrők, olaj stb valakinek valami tapasztalat? Szerintetek milyen pozitív változás lesz a kocsiban? Erősebb lesz jobban fog menni?fogyasztás is csökkeni fog ?

Figyelt kérdés
dec. 25. 16:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
és még büszke arra is, hogy a kereskedő is átvágta XD
dec. 26. 12:51
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem át vágott te veréb 😂 akkor kaptam volna tőlük 200 ezret vissza? 😆 nem tudták ök se te madár mert nem jelentkezett semmi baj meg látszik nem értesz az autókhoz
dec. 26. 12:53
 23/27 A kérdező kommentje:
Jár ide fel amúgy nem degenerált ember ? 😂😂
dec. 26. 13:00
 24/27 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Az autókereskedőnek 6 hónap szavatosságot kell vállalnia az általa eladott autókra. Ez lényegében azt jelenti, hogy ha súlyos hibája van az autónak (a tiéd súlyos kategóriába tartozik), akkor az ebből eredő költségeket nekik kellett volna fizetni és nekik kellett volna a javítást intézni. NEM a felét. Teljesen lényegtelen hogy ők tudtak e a hibáról vagy nem. Irreleváns. Az általotok kötött szerződés hibás teljesítés miatt támadható jogilag.

Téged leráztak annyival, hogy nesze paraszt lásd milyen rendesek vagyunk, eladtuk neked a szart, most kifizetjük a javításod felét :D És te még örülsz is ennek meg 5*-ot adsz nekik google értékelésbe hogy milyen rendesek.

Azért abba érdemes belegondolnod, hogy ezeknek az 1.6-os szívóbenzineknek nem nagyon szokott gondjuk lenni... szóval vagy benne van a világ összes kilométere vagy 70 ezer km-t mentek vele olajcsere nélkül. Ha viszont ilyen gazdája volt, az semmire nem figyelt oda vélhetően, így kaptál egy lelakott autót amire a többszörösét kell rákölteni egy hasonló társához képest.

Azt meg sem említem, hogy az olajfogyasztásból eredően eltömödhetett a katalizátor is, kérdéses mennyi ideig használták így az autót, nemsokára valószínű vigyorogni fog a műszerfalon a check engine a P0420-as hibakóddal. Az eltömődött katalizátor hajlamos visszafogni a motor teljesítményét.

Na, ezért nem szabad neppertől autót venni. Én ugyanezt végigjártam.

dec. 27. 13:12
 25/27 A kérdező kommentje:
Lényegében igen igazad van, sajnos az életben ezzeket a dolgokat le kell nyelni gusztustalan dolog ez a hasznát autó vásárlás
dec. 27. 17:24
 26/27 anonim ***** válasza:

#22: Ha sűrű olaj volt benne, hogy ne vegyed észre, hogy kuka a motor, akkor átvágott, ahelyett, hogy vissza kellett volna vegye az egész roncsot, adott 200k-t, a többivel lehúzott. Tényleg te vagy a hozzáértő... Ja mégse...

Közben meg #25-ben már inkább le kell nyelni? :D

dec. 27. 17:29
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem mutatkozott az autóvásárlásakor ez az egész figyelj szerintem te sem jöttél volna rá, az már más kérdés hogy hogy jártunk el a kereskedésel ott kicsit el lett baszva igen utólag bánom.. de hidd el nem volt kedvem 1 hét fenyegetés után már mit tenni örültem hirtelen hogy ezt is fel ajánlották.. még mindig jobb mintha magán személytől vettem volna és nyelhetem volna egy halasmasat és szevasz
dec. 27. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!