Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki a pepitárol...

Zsaklin3 kérdése:

Rendelt már valaki a pepitárol? Tapasztalatok,én rendeltem és várom de e-mailben csak annyit írtak hogy összekészítve a csomag a futárnak...

Figyelt kérdés

#pepita webáruház
dec. 10. 07:24
 1/4 anonim válasza:
A pepita olyan mint az emag. Csak össze gyűjti egy helyre azokat ahonnan rendelni tudsz. Amolyan online raktár szerű
dec. 10. 08:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen,ezt tudom átirányitott a potomshophoz állítolag onnan küldik a csomagom...2.án rendeltem azt írták 5 munkanap a ki szállítás.

kisfiam szülinapi ajándéka

vajon idér időben???

megbízható ez a pepita által a potomshop?

dec. 10. 10:16
 3/4 anonim válasza:
Ezt a shopot nem ismerem, de szerintem oda ér,ne aggódj. Ha megjött,akkor egy kis véleményt szeretnék majd kérni,milyen volt a szolgáltatás
dec. 11. 03:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap sikeresen megkaptam amit rendeltem,a Fáma futár hozta,minden rendben volt,csak azt furcsáltam hogy előző este 21:00kor 1sms-t küldtek,e-mail nem jött.A csomaggal minden rendben volt ez a lényeg🙂
dec. 12. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!