Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hengerfej felújításon fog át...

Suzuki swift kérdése:

Hengerfej felújításon fog át esni a kocsim,gyűrűzés,komplett tömítések, szűrők, olaj stb valakinek valami tapasztalat? Szerintetek milyen pozitív változás lesz a kocsiban? Erősebb lesz jobban fog menni?fogyasztás is csökkeni fog ?

Figyelt kérdés
dec. 25. 16:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
48%

Azért mondják, mert vettél egy gtk autót.

De persze, tudjuk, féláron van az alkatrész, a haver fizet is, hogy neked tákoljon, szóval valójábna tuti üzlet volt.

dec. 26. 11:32
 12/27 A kérdező kommentje:
Milyen autót kellet volna akkor venem ? 😂😂
dec. 26. 11:55
 13/27 A kérdező kommentje:
Amugy már csak azért írok ide ki hogy halgasam a negatív kommenteket annyira szeretem 😂 ez a mai társadalom.. ha másik fajta lenne arról menne a sok negatív ha másik úgyszintén 😂😂 amúgy főleg úgy ír ide a 90% hogy életében nem látott még 1.6 passatot
dec. 26. 11:59
 14/27 A kérdező kommentje:
De hogy mindenkinek meg nyugodjon a lelke és ne legyen több negatív komment tegyünk fel képzeltbe hogy egy 1.9 TDI csináltatott oké 😇😂
dec. 26. 12:03
 15/27 anonim ***** válasza:
9 literes fogyasztas ma mar red flag minden tekintetben.
dec. 26. 12:19
 16/27 anonim ***** válasza:

#13: Ez nem az autó fajtának szólt. Hanem a rossz pénzügyi döntésnek. Motorhibás autót azért adnak el, mert gtk megcsináltatni. Te kifizeted ezt a buktát, meg mellette a tulajdonszerzés egyéb költségeit is, így még nagyobbat buksz rajta.

És hogy milyet vennénk? Olyat, ami nem motorhibás. Ennyi.

Tök mindegy, hogy ez Passat, benzin vagy dízel vagy bármi

Egyébként nekem is volt Golf IV-m, ahogy a fél országnak, nem beszél mindenki hülyeséget, hiába gondolod azt.

dec. 26. 12:27
 17/27 A kérdező kommentje:
7-8 liter... 9 azért túlzás.. szívó benzin szóval 8 liter alap minden autónál.. gázolaj 20ft mindig drágább sőt jövőre lesz az több is...szóval el enyészik az a 2 literel kevesebbet eszik a dízel 😅 és dizelben is van hogy valamiért sokat fogyaszt benzinben is.. kortól és állapotól függ mennyire volt, van karban tartva egy autó 🙂
dec. 26. 12:29
 18/27 A kérdező kommentje:
Persze értem én.. autókereskedésben vásároltam az autót.. olaj csere után el kezte zabálni az olajat.. valószínűleg eladási olajat raktad bele mielőtt el adták nekem jó sürüt.. na mindegy kereskedés meg lett keresve stb kaptam tőlük vissza a csináltatásra pénzt úgy egyeztünk meg.. felét álták.. amúgy gyűrűket szetben a Dugattyúhoz, komplett hengerfej tömítés készletet,hengerfej csavarokat,NGK4db Gyujtogyertya,levegő szűrő,castrol olaj,olaj szűrő, skf vezérlés víz pumpaval együtt, azért mind fizetem 136 ezer forintot féláron van parnerkodom az unixba 🙂
dec. 26. 12:37
 19/27 A kérdező kommentje:
Jah és mindenből gyárit a legjobbat.. Victor reinz, Man filter, hengs,KOLBENSCHMIDT.. stb
dec. 26. 12:41
 20/27 A kérdező kommentje:
100 ezer forint lesz a hengerfej felújítás, sikolás, vezetők, szelepek stb Pécsett a sümegi károlyéknál profik. Tehát 250- 300 ezért fordítért úgy hogy nekem ebből 150 ezrem csak saját pénz.. nem rossz egy szinte új motorert úgy gondolom teljes generál
dec. 26. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!