Miért csúszik ennyire az új téligumi?
Vettem kb 1 hónapja vadonatúj 14-es Royalblack téligumi garnitúrát az autómra. Biztos hogy vadonatúj, mert a szemem láttára lett kibontva a gumiszervizben. Viszont zöldre vált a lámpa és és teljesen normális elindulásnál is kipörög, kanyarodásnál meg van hogy érzem hogy megcsúszik. Vicces hogyha kiengednek egy kereszteződésből és nyilván határozottan elindulnék akkor pörög és nem megy az autó. 😕
Amíg ezek nem lettek felrakva, ugye nyilván nyári gumi volt fent, és azzal nem tapasztaltam ilyet. Még 0 fokban sem.
Be vannak már járatva, legalább 1000km van bennük. Vigyem vissza?
Ki ajánlotta ezeket a téli gumikat?
Miért ilyen olcsó kategóriás, nevenincs gumi lett felrakva arra a szerencsétlen autóra?
Akkor megpróbálhatod visszavinni. Készülj fel, hogy le akarnak majd rázni, határozott kiállásra lesz szükséged.
Cseréljék át jobb minőségű, pl. Barum gumira. A különbözetet kifizeted.
Nekem a Semperit is meg-meg csúszik egy kicsit taknyos időben, nagyobb gázadásra is bármikor.
Ha már sajnos ennyire silány a gumi, akkor mindenképpen cserélni kell.
Mellesleg a DOT szám és állapot számít, nem az, hogy “ott bontották ki a szemed láttára”.
Azt nem írtad, hogy milyen DOT szám van a gumin.
Ez a megcsúszás, kipörgés ez nyálkás aszfalton van?
Gyakran előfordul?
Vagy minden alkalommal?
Nem indulsz túlzottan nagy gázzal?
Autó eleje vagy hátulja nincs túlzott leterhelve?
" 20 ezer volt darabja..."
Ezért már normálisat lehet venni, ez abszolút nem volt olcsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!