Van olyan dolog jogosítvány lerakásánál amit csak egyszer kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy pl. ha meg csinálom a B kategóriás jogosítványt és utánna szeretném az A1 es jogosítványt is, akkor pl. a kresz tanfolyamot újra végig kell csinálni vagy elméleti vizsgázni kell mégegyszer? Vagy ha egyszer már megvan, akkor többször már nem kell?tegnap 22:49
2/7 anonim válasza:
Elsősegély, meg ha lejárati időn belül vagy, akkor orvosi alkalmassági.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Akkor kreszből is újra végig kell ülni qz órákat és vizsgázni kell vagy félreértem?
tegnap 23:54
4/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "kreszből".
Elméleti tanfolyam és vizsga minden kategóriára külön-külön kötelező.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már értem.
ma 00:11
6/7 anonim válasza:
#3 Nem KRESZ-ből vizsgázol, hanem elméleti vizsgát teszel, mely tartalmaz közlekedési ismereteket (KRESZ), vezetéselméletet és műszaki ismereteket. Nyilván más az A1 tananyaga mint a B-é, még ha az AM miatt a B-ben is lehetnek kérdések a szabályos motoros parkolásról.
Annyi van, hogy ha két éven belül csinálsz magasabb A kategóriát, akkor nem kell újracsinálni az elméletet. De ha pl. A1-ről majd nagy A-ra váltasz, mire azt megteheted a korhatárok miatt, úgyis letelik a két év.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
ma 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!