13/17 anonim válasza:
Mk1 és mk2 ből 1.6 benzin ajánlott, a régi 1.9dízel megbízható volt de mára már hülye boyracerek tuningolt kacatja tele kmrel. Az újabb vw CR motorok meg elég szervízigényesek , nem véletlen szeretik/ajánlák a szerelők. Szóval én valami 1.6 8szelepest ajánlok azok megbízhatóak és 7-8l körül elvagy vele.
14/17 anonim válasza:
*13 1.6 8 szelep csak mítosz hogy jó, 8-10 között eszik, 1 liter olaj 1000km-enként, zabálja a trafókat és nem is megy, egy rakás sz4r, tudom volt már.
Volt már minden 1.4 és 1.8 is, aztán rájöttem hogy 2020as években már badarság felni egy turbótól meg egy kettős tömegűtől és már 50ezer km óra boldog PD TDI tulaj vagyok zéró motor műszaki hibával. Autópályán 5,4 országúton 4,8 (Golf). Ja és 350ezer km van az órában és nem füstöl.
15/17 anonim válasza:
Amit megspórolsz az üzemanyagon azt majd elviszi a szervíz, 4 Pd elem, kettőstömegű, turbó .Ezek bizony 300ezer fölött bármikor jöhetnek.
16/17 anonim válasza:
Lóf4rkot nem visz el a szerviz, 20 éves autókról beszélünk, a 4 PD elem nagy valószínűséggel vagy volt már cserélve, ha meg nem akkor normálisan volt használva, ha meg kell cserélni akkor nem sokkal drágább ma már a bontott vagy felújított mint 4 trafó és a gyertya a betegágy benzinesbe, egy kettőstömegű kibír 250ezret is de mehet bele az egytömegű is, és a benzinesbe is szokott kelleni kuplung, egy turbó felújítás meg ma már nem nagy pénz. A benzines meg közben hengerfejes is lesz ennyi idősen. Az 1.6 egy f0s motor. Ha szívó benzines kell nem Octaviat kell venni.
17/17 anonim válasza:
Egyszer mentem ilyennel, mintha egy óriási szappantartóban ültem volna. Kinek mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!