Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 2006-os, 1,1-es,...

Van egy 2006-os, 1,1-es, 206-os Peugeotom, légzsákkal, klímával, elektromos ablakkal. Nagyon szép állapotban, rozsda mentes, kb minden ki lett cserélve a motorjában,futóműben, 120.000km van benne. Mennyi a reális ár érte?

Figyelt kérdés

ma 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha tényleg jó állapotú, nem csak azt hiszed, mivel gurul ezért tökéletes… Akkor 800 ezer ft körül. Ki fizetne ennél többet egy gyenge francia szarért már bocsánat.
ma 13:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Úgy látom a pontozások alapján valaki nagyon haragszik a francia autókra.:D Megértem én sem vennék. De attól még segíthetek a kérdezőnek. :)
ma 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Báttya adok érte annyi ezrest amennyi km van benne.
ma 13:10
 14/16 A kérdező kommentje:
2 ilyen autó is van a családban. Én sem vagyok franciás, de soha semmi baj nem volt vele. Átmeneti autónak használtam, vettem egy újat, ezért eladó, nem vagyok Vályi Pista, hogy azért megtartsam, mert sokat költöttem rá.. :D
ma 14:16
 15/16 krwkco ***** válasza:
83%
Feltétlenül add el 13-asnak. Mástól nem fogsz kapni 120 milliós vételi ajánlatot. :-)
ma 14:46
 16/16 A kérdező kommentje:
Én is jót nevettem rajta. :D
ma 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!