Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 👋 elektromos autósok szerintet...

👋 elektromos autósok szerintetek jó döntés mostanában elektromos autót venni? És próbaltátok már a Kia EV3-mat, szerintetek jó autó?

Figyelt kérdés
dec. 8. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
dec. 8. 20:59
 2/9 Beviz Elek ***** válasza:
73%

A belsőégésű autók motorhibájának és potenciális kigyulladásának mi köze az elektromos autókhoz?

Bármikor jó döntést elektromost venni amennyiben tudod otthon vagy a munkahelyeden tölteni.

Az EV3-at nem próbáltam viszont Kia termék, a Hyundai/Kia elektromos modelljeit megnézve rossz nem lehet. Specifikációk alapján a töltési sebesség lehetne picit jobb, emiatt biztosan nem nagy élmény vele egy nagyobb út (1000+ km), de ezt leszámítva patent kis gépnek tűnik.

dec. 8. 21:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Beviz Élek! Jó neved van😀😂
dec. 8. 21:30
 4/9 Beviz Elek ***** válasza:

Köszi :)

Ha válogatsz a modellek között akkor ez sokat segít: [link]

Tudsz nézni hatótávot különböző körülmények esetén, töltési időt stb

dec. 8. 21:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó😲! köszi ismét használni fogom.
dec. 8. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor éri meg, ha a használati és töltési szokásaid alapján jó neked. Ennyiből nem lehet megmondani.
dec. 8. 22:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszi.
dec. 8. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Az elektromos tulaj szerint biztos a világ legjobb döntése. Ugyanitt a kereskedő ismerősöm arról számolt be hogy amik neki vannak nem tudja hónapok óta eladni. Minden ügyfele a belső égésűt és a hybridet keresi. Másik ismerősnek isten tudja mi ment el a leafjében, de tréler vitte a szervízig és valami jó 3 millió volt a váltságdíja. Én köszönöm maradok a tdi-nél, ezzel is ugyanúgy belelehet nyúlni de nincs az az isten hogy ennyi pénzt rálehessen szórni.
dec. 9. 07:14
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
én 3 éve használok céges elektromos autót (44 kw talán), heti 5ször, de 6 napot fut a járgány 90% csak városban, télen-nyáron. jelenleg 32ezer km van benne és az akksija közel sem bír el annyit, mint 3 éve télen. Akkor simán visszamentem vele 70-75%-kal, most 55% körül teszem le. és csak fűtés van benne (nincs rádió), a sebesség is 110-re van limitálva. még 3 év és mehet a kukába.
dec. 9. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!