Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb mennyibe kerülhet egy...

Kb mennyibe kerülhet egy régebbi autó ajtajának fényezése?

Figyelt kérdés

Egy második generációs Ford focus jobb első ajtajáról van szó. Kicsit kifakult a színe az évek alatt, ezért ha nem annyira vészes, újra fényeztetném. Vidékről, vidéki szakikről, fényezőműhelyekről beszélünk. Egy -tól/-ig is elég.

Világos kék, ha ez számít.

ma 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
40-60k, ha tényleg csak fényezni kell
ma 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ford van nekem is,két ajtó 100k volt
ma 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanannyiba mint egy újabb autónak, 50-60 körül és nincs értelme. Polír csodákat tud tenni.
ma 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Kár lepontozni mert tényleg 5-60 ezt Ft.
ma 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Az 50-60 nem is vészesen sok érte a mai árak mellett. Nemrég kértem árajánlatot egy független szerviztől, kipufogódob cserére, 20 éves autóra. Nem egy nagy was ist, de úgy gondoltam, hogy ha az alkatrész áron felül 10-20e-ért megcsinálják, akkor nem fetrengek az autó alatt a hidegben. 50e lett volna csak a munkadíj. Így inkább megcsináltam magamnak vasárnap délután. Évekkel ezelőtt egy lökhárítót fújattam, az akkor 100 volt. Igaz szándékosan nem a legolcsóbb helyre mentem. A 2010-es években 1 db alufelni lefújása volt 15 számla nélkül.

A fényezőket általában nem igazán izgatja a kocsi évjárata. Nincs vele kevesebb munka csak mert nem új autó. Ft/elem árat szabnak meg függetlenül az évjárattól.

ma 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!