Autó ajtajának alján kezdődő rozsda mire utalhat?
Hírdetésben esztétikai hibaként van megjelőlve...
Ti vennének ilyen autót?
Az ilyeneknek rossz az alvázvédelme gyárilag, pl Ford, Daewoo, Mazda, Fiat, régebbi opelek..
Ezekkel kb örökös küzdelem a rozsdával, de az áruk is tükrözi a minőséget.
Bár voltak típusok, amik rozsdásodtak rendesen, viszont műszakilag még jók voltak sokáig.
Viszont van olyan is, ahol szépen egyben van a kaszni, de sunyi módon péppé rohad a bölcső, ami tartja a futóművet, esetleg motort.
Mire utalhat a rozsda? Ezt nem értem. Arra utal, hogy rozsdásodik.
Ajtókkal az a baj, hogy ha le is csiszolod, kap rozsdaátalakító, fényezést, az is csak tüneti kezelés. Mert általában belülről kezd rohadni, amivel nem tudsz mit csinálni. Az így kozmetikázott ajtón legkésőbb 2 éven belül újra meg fog jelenni. A megoldás az ajtócsere.
Nekem eddig a legidősebb használt autóm amit vettem, 6 éves volt. Azon még semmi rozsda nem volt. Ennél régebbit nem szívesen vennék, mert visszalépés lenne. A rozsdásodás mindenképp egy külön gond, amit az ember önként a nyakába vesz ha eleve ilyen autót vesz meg. Persze az is igaz, hogy a autóvásárlásra rendelkezésre álló pénzösszeg nagy úr.
Azért kéÉden mert egy 2010-es autó, egy Fiat egyterű...
Amúgy a full új Suzuki Jimmy-n láttam, hogy tiszta rozsda az ajtajának az alsó része... Akkor az is kuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!