Mitől van az hogy sűvít a szél az autó ajtajánál?
Ha a tömítés jó, akkor ez ilyen. Ha eddig nem tűnt fel, akkor nincs mit tenni, ritkán van ilyen nagy szél. Nem azon múlik, hogy milyen a kerete az ajtónak, hanem hogy milyen a légáramlás a kocsi körül.
Extra légterelőt vehetsz rá, ha meg tudsz barátkozni a látvánnyal, az nyilván segít, bár ilyen időben csodát az sem tud tenni
#5 "Nem azon múlik, hogy milyen a kerete az ajtónak, hanem hogy milyen a légáramlás a kocsi körül."
Mert ugyebár az ajtó kialakítása nem befolyásolja a légáramlást...
"Extra légterelőt vehetsz rá, ha meg tudsz barátkozni a látvánnyal"
Sok autón gyárilag kérhető és én még embert nem láttam a világon, aki szerint csúnya lenne. Szóval mi lenne, ha a véleményedet, amivel senki nem ért egyet, nem próbálnád itt ránk sózni?
#6: Annak hogy keretes vagy keret nélküli, kívülről, csukott állapotban vajmi kevés jelentősége van légáramlás tekintetében. Sőt... Eggyel kevesebb tömítés egyenetlenség, ha a menetirányra merőleges keresztmetszetet nézem.
Senkire sem sóztam a véleményem, nem kötelező elfogadni. Te olyan emberek között mozogsz, akinek az autó egy közlekedőedény és mindegy/Nem érdekli/nem szempont az esztétikum, vagy éppen más a véleménye, ezzel szemben én olyan emberek között, akiknek az autó ennél több, így a többség nem tartja esztétikusnak. Ennyi, nem kell kivetíteni a te ízlésedet mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!