Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik ültették a kocsijukat,...

Akik ültették a kocsijukat, azok legálisan csinálták?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az NKH-s bravúrkodásra és a szigorított műszakin stb, stb.

Max 3 cm-es ültetésről lenne szó.

dec. 15. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Mégis 3 centi minek?

Te inkább agyilag brvúroskodsz.

dec. 15. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az előző autóm gyárilag ültetett sport futóműves volt. Nem ilyen extrém porig ültetésről volt szó, ott is csak ilyen 2-3 cm. Ha mellé állt egy normál futóműves, épphogy látszott, hogy a másiknak bután nagy hézag van a kerék és a sárvédő között az enyémhez képest.

Soha senki nem firtatta, nem kérdeztek rá. Se műszakin, se közúti ellenőrzésen nem piszkáltak miatta. Mondjuk ha rákérdeztek volna, nem tudom mivel bizonyítottam volna, mert mivel gyári, utólagosan semmilyen papírom nem volt róla. Maximum az alvázszám alapján lekérdezve látszott volna.

dec. 16. 07:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én személy szerint legálisan csináltam, mondjuk nem 3, hanem 5-5,5 cm-rel van lejjebb.
dec. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!