Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet ez pontosan az...

Mi lehet ez pontosan az autóban, milyen célt szolgál?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ne haragudjatok, ha hülye kérdés, de teljesen laikus vagyok hozzá, életem első autója. A vezetői oldalon és az anyósülésnél is van, olyan mint egy kis mikrofon. Milyen célt szolgál?

Egy 2005-ös Suzuki Ignisről van szó.

[link]

dec. 14. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ultrahangos riasztó.
dec. 14. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Nincs kihangosító szerelve a kocsiba?
dec. 14. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Mármint ultrahangos mozgásérzékelő. Bekapcsolja a riasztót, ha mozgást érzékel, pl. ha valaki benyúl az ablakon.
dec. 14. 09:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Nincs benne kihangosító.

Nagyon köszönöm nektek, mindenkinek ment a zöld!

dec. 14. 09:55
 5/7 kutyafule4 ***** válasza:

#2 nyilván azért új hangszórókat szerelnek be, ráadásul ekkorákat, ahelyett, hogy a meglévő rendszert használnák :D

Így van, ez a riasztó mozgásérzékelője, egyszer jól beszopatott minket, mert télen párásodott és hajlamos volt beindulni.

dec. 14. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg a telefon kihangosító mikrofonja.
dec. 14. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Tényleg annak tűnik először, én is azt hittem, hogy az. Viszont írták fentebb, hogy a riasztó mozgásérzékelője.
dec. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!