10 km-ert írt az autó tankoltam bele kb 4 litert és ugyan úgy 10 km-ert írt utána is ez hogyan lehetséges?
Ma tankoltam az autómba kb 2500 ft-ért kb 4 litert(diesel)
Tankolás előtt 10 km-ert írt ki az autó hogy még annyit mehetek azzal amennyi benne van,de ezután jött az érthetetlen dolog hogy ez után is ugyan úgy 10 km-ert írt. Kb 6 litert fogyaszt az autóm tehát kb 70et kellett volna már írnia és az üzemanyag szintjelzo sem mozdult egy nagyot picit sem. Mi lehet ennek az oka , létezik olyan hogy hiába számolja a kuton a rendszer a ft-ot és a litert még se ment bele semmi?
Nem szabad olyan sokat egyszerre tankolni, elég a 2 liter is.
Csak nem valami fidesz pályázaton nyertél ?
Sokan szeretnek kétnaponta kútra járni 4 literenként.
Sosem értettem. Miért nem teszi félre a pénzt, és tankolja teli havonta egyszer...
Nem lesz tőle több a fogyasztás, sőt, a rengeteg kútra járás fölös kilométereit is megspórolhatja.
Mindig röhögök a kúton az ilyen szánalmakon, beállnak a lefingott német 20++ éves ex-prémiummal, ablak lentt "nagyzene" csutja hangerőn, aztán tankol háromezerér', és még ő néz szánakozva, amikor a Szutykot telitankolom... :D
Milyen autó ez?
Mert egypár megfordult a kezem alatt de kb 50 km alatt már egyik sem mutatott számokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!