Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10 km-ert írt az autó tankolta...

10 km-ert írt az autó tankoltam bele kb 4 litert és ugyan úgy 10 km-ert írt utána is ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Ma tankoltam az autómba kb 2500 ft-ért kb 4 litert(diesel)

Tankolás előtt 10 km-ert írt ki az autó hogy még annyit mehetek azzal amennyi benne van,de ezután jött az érthetetlen dolog hogy ez után is ugyan úgy 10 km-ert írt. Kb 6 litert fogyaszt az autóm tehát kb 70et kellett volna már írnia és az üzemanyag szintjelzo sem mozdult egy nagyot picit sem. Mi lehet ennek az oka , létezik olyan hogy hiába számolja a kuton a rendszer a ft-ot és a litert még se ment bele semmi?

dec. 12. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy, gyorsan meg fog dögleni így, aztán kész
dec. 13. 07:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad olyan sokat egyszerre tankolni, elég a 2 liter is.

Csak nem valami fidesz pályázaton nyertél ?

dec. 13. 07:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért az hozzáteszem, hogy ha ennyire üres tankkal használod a kocsit az nagyon nem tesz jót neki.
dec. 13. 07:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Sokan szeretnek kétnaponta kútra járni 4 literenként.

Sosem értettem. Miért nem teszi félre a pénzt, és tankolja teli havonta egyszer...

Nem lesz tőle több a fogyasztás, sőt, a rengeteg kútra járás fölös kilométereit is megspórolhatja.

Mindig röhögök a kúton az ilyen szánalmakon, beállnak a lefingott német 20++ éves ex-prémiummal, ablak lentt "nagyzene" csutja hangerőn, aztán tankol háromezerér', és még ő néz szánakozva, amikor a Szutykot telitankolom... :D

dec. 13. 08:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Milyen autó ez?

Mert egypár megfordult a kezem alatt de kb 50 km alatt már egyik sem mutatott számokat.

dec. 13. 20:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Audi A4 2.0 Crtdi 2013
dec. 13. 20:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Ez 10 km-enként írja tehát pl akkor is 10et ír ha 19re van.
dec. 13. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!