Mondhat ilyet egy autószerelő?
Nemsokára esedékes olajcsere, olajszűrő, pollenszűrő, levegőszűrő csere.
Azt mondta a szerelő hogy nyugodtan lehet vele várni következő műszakiig, mert úgy sincs vele semmi gond. Tehát az előírt 1 év helyett mindezt hagyjam 2 évig.
Évi kb 4-5e km-t megyek.
Opel Astra 1.6 benzin 2007.
Mondhat bárki bármit,senki nem tiltja meg,az hogy hiszel-e neki rajtad múlik.
Ha az előírt csereperiódus 1 év akkor hülyeséget mond vagy csak le akar rázni valamiért,vigyed el egy másik szerelőhöz.
Mondhat.
Nem lesz katasztrófa a 2 éves csereperiódus, de nem ajánlott.
Gondolom nem volt kedve veled foglalkozni, mert az olajcseréd nem hoz akkor hasznot, mint a nagyobb munkák, amivel éppen tele van.
Nekem is egy hasonló korú, de 1,7cdti dízel h astra a második autóm, amivel évente 3-4e km-t megyek csak. Eszembe nem jutna egy évnél tovább futni egy olajjal. Igaz, nekem szerencsére van lehetőségem magamnak megcsinálni az olajcserét egy vasárnap délután, amikor nincs egyéb dolgom. Költségben meg az a 20e Ft egy év alatt az autó össz fenntartásához képest már nem oszt, nem szoroz. Nem ezen fogok spórolni.
A szerelő mondhat ilyet
De ha eszed van akkor te meg mondod a szerelőnek hogy nem érdekel a véleménye, cserélje le amit kell..
Mondhat, nem ördögtől való, hogy 2 évet is kibír ilyen kevés futással
Én mondjuk pont azért cserélném mindenképpen, mert feltételezhető, hogy így nagyon sok a hidegfutás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!