Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ennyire olcsó a (J) Astra?

Miért ennyire olcsó a (J) Astra?

Figyelt kérdés

Nézegetem egy kereskedő autóit és szembejött egy elég jó paraméterekkel rendelkező Opel.

[link]

Cirka 150 ezer km illetve 7 éves, viszont 140 lóerő, mindenféle normális extra (tolatóradar, fűthető tükör, függönylégzsák, gps nyomkövető) valamint dokumentált előélet mindez alig 3 millióért... Mi lehet ennél jobb...?

Tenném fel a kérdést.

Csakhogy ennyi pénzért kb 12-14 éves Honda Civic-eket, Toyota Auris-okat lehet kapni vagy kicsit kevesebbért sokat futott ki tudja milyen előéletű dízel Passat-okat ugyanerről a helyről.

[link]

Érdemes ilyen kocsiban gondolkoznom, ha nekem fontos azért a megbízhatóság? (napi 100km-es ingázásra kell max fél évente egyszeri 1-2 napos szerelőnél állással nyilván megfelelően költve rá)

ma 14:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#10:

"Napi 100km ingázásra azért viszont én a helyedben igencsak dízelt vennék, de nem J Astrát az biztos."

Dízelt nem akarok, mert drágább a szervizelése. Nekem mindig a japánbenzines tippet adták szóval ezért gondoltam a benzinessel nem lőhetek mellé. De a fogyasztást eltekintve miért lehet rosszabb egy benzines ilyen nagyobb távú ingázás esetén?

ma 18:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez azért nem egy hű de rogyásig extrázott példány. Inkább közepesnek mondanám. Ettől függetlenül: ez teljesen reális ár érte. 2017-ben már bővel K Astrát vettél. A J erősen kifutó volt már akkor is. Azt hiszem akkoriban csak ez a szedán karosszéria volt már elérhető. És az új ára is elég alacsony volt, valami 4,5-5 millió körül. Most ugyanezt használtan, lassan 8 évesen, tehát közel nem új autó, 150.000 km-rel, ami szintén nem extrém kevés, mennyiért kellene adni?! 3 millió teljesen rendben van. Ha kevesled, vegyél drágábbat! Az a behozott dízel, csillió km-rel, 1,5 tonnában 105 lóerővel, nem értem miért lenne jobb vétel... Bár napi 100 km-re már simán jó lehet a dízel. Több dízel autóm is volt. Igaz nem lerúgott, kínálat alján lévő öreg autók. Nem érdekelt hogy ki mit mond, a saját szememnek jobban hiszek: ezt a drágább szervizelést én még nem tapasztaltam. Jelenleg is egy biturbós dízel Opelem van. Az elmúlt 6 évben tankoltam és olajat, szűrőket kellett cserélnem. Az Astrában az a 140Le-s 1.4T még szívócső befecskendezéses, az sem hátrány. Biztosan nem 14 éves öreg autót vennék, de te tudod...
ma 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!