Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan legyen meleg az autóban...

Hogyan legyen meleg az autóban párásodás nélkül?

Figyelt kérdés
Problémám az hogy párásodik a szélvédő ezért oda és lábra van irányítva a meleg. Viszont a hátul ülők fáznak, elől tűrhető, de az előző autómban kellemessebb volt a hőmérséklet ugyan ezzel a beállítással (az ferdehátú volt a jelenlegi kombi). Ha felém fúvatom a meleget akkor jó az idő viszont azonnal párásodik a szélvédő. Klímát be és kikapcsolva is használtam, de nem vettem észre különbséget.
dec. 7. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
#8: Oké, hogy bizonyos kérdésekben lehet ellenvéleménye az embernek, de az ilyen alap fizika nem tartozik abba a kategóriába, amin lehet vitatkozni
dec. 8. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg mondja már meg valaki hogy régebben miért nem párásodott az autó amikor nem volt légkondi benne??
dec. 8. 10:08
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Az már a gyártók egyéni butasága, hogy a tekerős szabályozásra nem raknak “tripla” funkciót.

Nekem a 2006-os Fiestában van fej + láb + ablak funkció (pedig tekerős), így pillanatok alatt befűti az egész utasteret, párásodástól mentesen. Persze sokkal jobb, ahol ki lehet választani, de ez leginkább a digitális klíma sajátossága, ami régebben közel sem volt alap, pláne nem az alsóbb kategóriákban.

dec. 8. 13:26
 14/16 anonim ***** válasza:

"Hagyjátok már ezt klíma baromságot!"

Te hagyd inkább a baromságot, köszi.

dec. 8. 15:33
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
14. Te is egy fotel harcos szeretnél lenni csak.
dec. 8. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Saját kocsimon azt vettem észre, hogy minél többfelé fúvatom a levegőt annál kisebb a hatásfok. 2 felé állítva kb. sehol nem jön rendesen a levegő így alapvetően csak a szélvédőre irányítom onnan pedig megy hátra is levegő.

Ha gyorsan akarok befűteni akkor a műszerfali befúvókra kapcsolok és akkor fél perc alatt dög meleg van a kocsiban, onnantól meg csak tartani kell a szintet.

dec. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!