A helyemben vennétek most használt autót (amit csak a szabad ég alatt tudok télen tartani) vagy várhatok vele jövő évig?
Tanácsra lenne szükségem.
Van egy Skoda Fabia 1.2 htp-m 2006-os és check engine-es de nincsenek látható problémái (olajfogyasztás minimális) illetve 355e km van benne. Check engine hibakóddal használom már 1,5 éve szóval egyéb gondot nem okoz.
Most olvastam, hogy jövőre a használtautók árai is feljebb fognak menni.
Naponta 2x50km-t ingázom és a későbbi autómnak megbízható típusnak kell lennie. Honda Civic/Toyota Auris-ban gondolkoztam melyeknek átlagára 2.5 millió most, de nekem is kb. ennyi pénzem van kocsira. Azonban ha most vennék is egyet, a Skoda-t még használnom kellene amíg tudom, mert így gazdaságos. A másik autó pedig csak a szabad ég alatt lehetne ami nem olyan szerencsés neki (egy garázs van).
Ti mit tennétek a helyemben?
De ha ennyire nincs pénzed, akkor minek a két autó, csak hogy álljon egy helyben?
Használd a mostanit, amíg bírod, aztán amikor már be kell tolni a bontóba, akkor ráérsz másikat venni
#11 meg a többek:
Akkor szerintetek nem lesz olyan használtautó árrobbanás mint a COVID idején? Azért most egy jó állapotú Ufo Civic-et lehet 2,5-ért kapni.
Viszont nem akarok ismét 3 fölött keresgélni ezek között meg 1,5 milliós vasaló Swift-eket nézni a hahu-n ha eljutok oda, hogy használtautót vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!