BMW 6 cabrioval mennyire baj ha szabadég alatt parkolok?
Figyelt kérdés
Van itt mos tközelben egy jó eladó 6os bömös viszont cabrio ami most nyárra jól is jönne meg menőbb is lenne csak az a gond hogy szabadba parkolnék vele ha mondjuk esik hó télen azt birja ez a vászontetú ?2022. ápr. 23. 15:21
1/9 anonim válasza:
Közterületen? Az időjárást bírja, elvégre terveztek vele, a kést nem bírja, amivel fel fogják hasogatni, mert mibűl telt neki ilyen autóra nekem meg miért nem.
2/9 A kérdező kommentje:
nem, kertes ház udvarán
2022. ápr. 23. 15:28
3/9 anonim válasza:
Nem sokba van egy kocsibeálló, ha csak teteje van már rengeteget számít.
4/9 anonim válasza:
Mi az Pistike, mégsem készül el az a fedett beálló?
5/9 anonim válasza:
A hó még hagyján, majd éjszaka egy nyest vagy az ólból kiszabadult tyúkok kicsípkedik, esetleg egy jóakaród késsel.
6/9 anonim válasza:
én az enyémet tető nélkül teleltettem , van ülésfűtés az 2 perc alatt leviszi a havat
7/9 anonim válasza:
Már megint a 6-os bömös, ez már hányadik kérdés, negyedik, ötödik? Mennyit töröltek még mellé?:D
8/9 anonim válasza:
#7 Már tavaly azzal jött hogy majd március elején ő megveszi és jön vele dicsekedni, lassan május lesz de azóta is várjuk 😂😂
9/9 anonim válasza:
Az X5 vagy X6 első autónak kérdést ki se emri már emelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!