Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy '70es évekbeli amerikai...

Egy '70es évekbeli amerikai izomautót ha vesz valaki, az árán kívül mekkora költség?

Figyelt kérdés

Csak a kiváncsiság miatt néztem meg a corvetteket, van egy pár hahu-n. Amire a nyálam is csorog azok ilyen 6-10 millióért már vannak. Szerintem az nem pénz egy ilyen autóért. DE biztos nem merül ki ennyiben a dolog. Leírás szerint kitűnő állapotban, van amelyikhez oda van írva, hogy OT vizsgára is alkalmas.

Aki kicsit benne van, ért hozzá, felvilágosítana, ha mondjuk én egy fellángolásból megvennék egy ilyen autót, mi pénz lenne rá költve szerintetek évente?

A fogyasztáson kívűl...tudom, hogy 30litert megeszik.

dec. 6. 13:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%

#7 Egy a baj a külsővel és a motorhanggal.

Mindkettő olyan dolog, amikre 14 éves hülyegyerekek verik, aztán mikornapuci vesz nekik egy autót, akkor rögtön flexelik félbe a kipufogót, meg spriccelik az 5000 forintos kotyogós festékkel a féknyerget.

Tehát akkor mit mond el egy emberről az, hogy a hang és a külső számára kárpótol mindent mást? Azt, hogy egy gyerek. Nem vehető komolyan. Autók közelében sem lenne helye, max távolról lenne szabad néznie, vagy a szobájának falán poszter formájában.

Tény és való, hogy a hang és a külső is egyaránt nagyon fontos tényezők. Egyetlen autókedvelő sem fogja azt mondani, hogy lesz libabőrös egy Big Block, vagy Hemi hangjától. Ahogy azt sem állította a történelem során senki, hogy rosszul néz ki pl. egy Mustang. De ezektől a dolgoktól függetlenül ezek szar autók. Ezek a dolgok arra teszik kiválóvá az autót, hogy egy kiállításon megnézd és meghallgasd, mert e két dolgon kívül nincsen semmi jó bennük. Nem kényelmesek, nem jól tervezettek, pályán haszontalanok, stb.

Nem, a hang és a külső nem kárpótol. Nem kárpótolja azt, hogy ugyanannyi pénzért lehet kapni egy olyan autót, ami szintén mocskosul jól néz ki, szintén mocskosul jó hangja van, de ezen túl minden más téren is, kivétel nélkül, ezerszer jobb. Például a kérdező által szintén említett Porsche.

dec. 6. 15:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát nekem autókból és motorokból is kimondottan vonzó az amikor megszelidithetetlen a gép, nincs se kipörgésgátló se semmi, hanem csak a primitív nyers erő. Valóban egyfajta gyerekes dolog. Kicsit olyan mint amikor a bikára ülnek a rodeosok, semmi értelme a világon, eszetlen baromság mégis akarod.

Autókkal még nem kezdtem el bohóckodni, csak motoron éltem meg ezeket a dolgokat eddig. Nem tervezek izomautóra beruházni amúgy, csak eljátszottam a gondolattal. Ha lenne feles 30 millióm, akkor lehetséges, hogy pihenne a garázsban egy camaro vagy egy corvette.

Köszönöm a válaszokat,hasznosak voltak, és örülök neki, hogy létrejött itt egyfajta kis dumálgatás =)

dec. 6. 17:33
 13/14 anonim ***** válasza:

"Hát nekem autókból és motorokból is kimondottan vonzó az amikor megszelidithetetlen a gép, nincs se kipörgésgátló se semmi, hanem csak a primitív nyers erő."

Nagyon helyes, én is az ilyet szeretem. oké, a hétköznapi kocsim egy 124 lovas vacak, de még ABS sincs benne. imádom. :D

dec. 6. 20:41
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
11-es! Egy szakadt 316i vagy egy régi szakadt civic kályhacsővel egyértelműen hülye gyerekek autó. Ezt senki nem vitatja. Csak itt most k.rvára nem ezekről van szó. A másik dolog meg, hogy nem mindenkinek ugyan az a fő prioritás, bármennyire is furcsán hangzik ez. Ha esetleg benézel a régi vasak csoportba ott lesz egy csomó pénzes pali, akiknek vannak jó állapotú és ritka autóik. Na már most találsz Ford-t modellt, Moszkvicsokat, Skodákat, Opeleket, de van Mk4 supra és 300zx/r34, Sőt Porschék is!
dec. 6. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!