Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Télen vagy nyáron olcsóbbak a...

Télen vagy nyáron olcsóbbak a használt motorok?

Figyelt kérdés
dec. 6. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nincs szenzonja akkor mindig olcsóbbak a szezonális dolgok, főleg a hobbi eszközök, mint a motor. Szóval télen.
dec. 6. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nincs jelentős különbség. Én télen, pont 2 éve vettem a motorom, és nyáron is ugyanennyiért mentek. Némi szórás persze van, de ez azon is múlik, hogy milyen felszereléssel árulják, mert pl egy dobozszett 100 ezres tétel, és ezt azért használtan is meglátszik a motor árán.

A gazdasági helyzet sokkal jobban befolyásolta az árakat, mert nem csak az autók drágultak. Persze van aki eladni akarja, és nem árulni, ő azért olcsóbban adja, de van akinek nem sürgős és télen sem adja olcsóbban, inkább hónapokig árulja, vagy úgy van vele, hogy ha télen nem megy el, akkor majd tavasszal.

dec. 6. 15:19
 3/3 Szolovjov ***** válasza:
Szerintem nem évszakfüggő. A Simson is télen-nyáron 800 ezer.
dec. 8. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!