Hitelre egy drága autó vagy önerőből egy olcsóbbat?
Szeretnék egy autót a keretem 250.000 Ft ennyiért nem biztos hogy jó autót kapok ,ezért is gondoltam arra hogy el megyek egy kereskedőhöz és veszek. Max 1millios-ra gondoltam.
Ha kereskedőnél veszek akkor mindenképpen hitelre szeretném,de annyian mondják a családba hogy ne.
Viszont félek hogy önerőből egy olyat fogok ki aminél dupláját költőm majd rá. Nem értek hozzá
Segítsetek mit csináljak.
Tavaszra már meg szeretném hogy legyen a kis autóm.
"Hitelre egy drága autó vagy önerőből egy olcsóbbat?"
Én úgy írtam volna ki hogy hitelre egy talán jót vagy önerőből egy roncsot.
250ezerért már semmit sem kapsz, amit kapsz is arra a dupláját rá költheted hogy át engedjék műszakin.
1. hitelre nem veszünk autót
2. nincs pénzed autóra
-->> gyűjts tovább
Hitelből autót venni hülyeség.
Amúgy ha létszükséglet és 1-2 évre kell, ameddig gyűjtögetsz egy jobb autóra akkor ezeket javaslom 250 ezerért:
-Lada Samara
Ezeknek nem ment fel az ára mint a régebbieknek, könnyen lehet ennyiért használhatót találni.
-Daewoo Lanos
Lenézett autó, de a lemezek alatt Opel technika van.
-Peugeot 106
Kicsi, egyszerű. Ezek még jó kis autók, mivel nincs benne semmi (hiába Peugeot) nem megy tönkre semmi.
Ezeken ha el is romlik valami, (márpedig elfog) egyszerűen, olcsón javíthatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!