Hitelre egy drága autó vagy önerőből egy olcsóbbat?
Szeretnék egy autót a keretem 250.000 Ft ennyiért nem biztos hogy jó autót kapok ,ezért is gondoltam arra hogy el megyek egy kereskedőhöz és veszek. Max 1millios-ra gondoltam.
Ha kereskedőnél veszek akkor mindenképpen hitelre szeretném,de annyian mondják a családba hogy ne.
Viszont félek hogy önerőből egy olyat fogok ki aminél dupláját költőm majd rá. Nem értek hozzá
Segítsetek mit csináljak.
Tavaszra már meg szeretném hogy legyen a kis autóm.
Annyira abszurdak a paraméterek, hogy kénytelen vagyok így kezdeni:
Ha nem troll a kérdés ......
.... akkor egyik se jó megoldás. 250e Ft-ért autót venni nem érdemes, olyan ócska lehet. De 1M Ft-tól se várhatsz csodát, és egy rakás hitelt vennél a nyakadba.
A nyitó mondat alapján azt gondoltam, van mondjuk 1,5 M Ft-od autóra, és kérdezed, hogy ennyiért vegyél, vagy 3 M Ft-ért és felét hitelből. Ui. kb. ilyen paraméterektől fölfelé (!) lenne értelme a kérdésednek.
Az a baj hogy ha csak ennyi pénzed van akkor nagyon hamar egy csomó adósságod lesz és még használni se tudod majd az autót mert nem tudod megcsináltatni.
Ha lesz egy millád megvenni és még tartalékba is ennyi, akkor gondolkozz autó vásárláson.
Rendszeres jövedelemmel rendelkezem 3 műszakban dolgozok. A havi bevédelem 300.000 Ft viszont van egy gyerekünk akit fent kell tartani és az albérletünk sem olcsó. Sajnos sikerült ki fogom azt a gyárat ami a legrosszaban fizet a környéken , a többi pedig messze vagy és csak autóval tudnám megközelíteni hogy időt spóroljak. Persze tudom drága a benzin is ,de manapság mi nem?
A komenteket olvasva szerintetek akinek nincs havi fél milliós bevétele ne legyen autója?
Esetleg akiben van segítő szándék irhatnak olcsóbb kategóriás autót amihet olcsók az alkatrészek
Szia! 250 ért ne vegyél, hulladékot kapsz, ami szétrohad. Ha megvan az a milla, akkor egy Fabia-t vennék, pl ilyet.
Sima szívó, semmi baja se lesz ha megkapja az olajat. Alkatresz skodahoz olcsó. 800 körül nézz vagy max 850, mert át is kell írni, megnézetni, olajat, szűrőket cserélni, gyerekülést venni stb … remélem összejön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!