Biztosítást az autóra érdemes a használtautó kereskedőnél kötni, vagy olcsóbban kijön, ha a neten veszek alkusztól?
Figyelt kérdés
Szokták írni a hirdetésben, hogy mindent el tudnak intézni helyben (kötelező, casco). Azt tudom, hogy nekik megéri, mert jutalékot kapnak érte, de nekem is megéri? Olcsón kapom így, vagy érdemesebb inkább magamnak intézni?2020. szept. 4. 09:05
1/8 anonim válasza:
Kalkulátoron megnézed hogy mennyi lenne neked. Nem biztos hogy a kereskedő a legjobb ajánlattal fog előállni, attól függ kivel van szerződésben.
3/8 anonim válasza:
Netrisken kösd meg magadnak. 10 perc az egész.
4/8 A kérdező kommentje:
OK, szóval ha a kereskedő tukmálja, akkor érdemes elhárítani, és magamnak megcsinálni inkább.
2020. szept. 4. 09:51
5/8 anonim válasza:
A nyakát ráteszem, hogy a Netrisken jobbat találsz.
Annyiból jó a kereskedés, hogy akkor már úgy jössz ki, hogy van rajta.
Bár mobilnettel te is meg tudod kötni ott helyben.
6/8 A kérdező kommentje:
Ja, hogy akkor egyből el is lehet hozni a kocsit, egyébként meg menni kell haza, megkötöm a neten, és vissza?
Persze mobilnet is van, de ott sokkal körülményesebb begépelni a dolgokat, mint a gépen. Nagy billentyűzeten egyszerűbb.
2020. szept. 4. 09:57
7/8 anonim válasza:
Megkockáztathatod, hogy biztosítás nélkül hazamész, csak ugye ha balesetet okozol az szívás, mert behajtják rajtad a kárt. Persze nem valószínű, hogy pont akkor lesz baleseted, de az ördög nem alszik.
8/8 Morzsi007 válasza:
Anno a kereskedésben az értékesítő biztosított egy pc-t azon csináltam magamnak, már regisztrált voltam a biztositas.hu-n, így gyorsabban ment, Biztosítás nélkül nem is lehetett elhozni a kocsit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!