Tegnap vettem egy autót, de ma rájöttem, hogy hengerfejes?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy autót, kereskedőtől, ő azt mondta, hogy minden rendben van vele, semmilyen hibája nincsen stb. Erre ma kiderült, hogy hengerfejes. Köteles vissza vennie ugye? Még nem írattam át, haza jöttem vele, már ott gyanús volt, aztán a mai nap elvittem megnézetni és kiderült ez a problémadec. 5. 21:30
21/23 A kérdező kommentje:
Olyan okosak vagytok, maradjatok inkább csendben. Az ügyvéd felszólította a kereskedőt, hogy vegye vissza az autót, ugyanis letezik egy olyan dolog, hogy elállási jog, amikor 15 napon belül akar minden indok nélkül is elállhatsz a vásárlástól. Az ügyvéd felhívta a kereskedő figyelmét erre és hétfőn már megyünk is vissza csinálni az egészet, ugyanis megegyeztünk peren kívül. Ő vissza veszi az autót, én pedig, vissza kapom a pénzem.
dec. 7. 11:30
22/23 anonim válasza:
Szóval vettél egy puretechet vagy egy prince motoros pözsót? Vagy HDI?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!