Tegnap vettem egy autót, de ma rájöttem, hogy
hengerfejes?
"aztán a mai nap elvittem megnézetni".
Már ne is haragudj, de ha ennyi eszed van akkor tulajdonképpen meg is érdemled, sajnálatos, de magadnak köszönheted...
Miért nem előtte?
A kérdésre válaszolva egyeztess a kereskedővel mert sokan képesek kompromisszumot kötni a "hírnevük" megtartása érdekében...
Sok sikert.
dec. 5. 21:34
2/23 A kérdező kommentje:
Elmondta, hogy minden a legnagyobb rendben van az autóval, nem akartam be vizsgáltatni előtte, mert nem volt rá időm.
A szerviz ahova vitted, adjon ki papírt, hogy már fenn állt vásárlás előtt is a hengerfej probléma, és ez rejtett hiba, elállási jogod meg van, mivel kereskedés, nekik kell bizonyítani az ellenkezőjét 1 évig, de mivel szervizben voltál vele, nem nagyon lesz esélyük, én a helyedben nem javíttatnám ki, kérd vissza pénzed és viszont látásra, ha erről hazudtak, lesz itt még más is..
dec. 5. 21:44
Aki nem ért hozzá, az nézesse meg valakivel. Nem szalonból hoztál el egy új autót, bármi baja lehet. Amikor én beadtam kereskedésbe, kérték, hogy hova vittem szervizelni, utána néztek. Idegenekben nem bízunk meg ilyen nagy dolgokban.
dec. 5. 21:47
"mert nem volt rá időm".
Esküszöm tényleg megérdemled...
Én egy 17 éves autót vettem majdnem 400 ezer km-el kb. fél éve és még így is vittem egy hozzáértő havert... Ennyi eszem magamtól is volt...
Volt pár hasznos tanács pl. az enyém is féltik a jóhírüket, cselekedj. Menj be és beszélj vele...
dec. 5. 21:54
6/23 A kérdező kommentje:
Holnap ez lesz az első dolgom, hogy odamegyek. Most vettem életemben először autót kereskedőtől. Ez van, majd legközelebb okosabb leszek. Egyébként jo vélemények vannak róluk a Google-ben, 5*ból 4.9.
7/23 A kérdező kommentje:
Ez egy 5 éves autó egyébként, 130 ezer km van benne, örültem, mint majom a faszanak, hogy találtam egy jó autót, ami megfelelő lesz nekem friss jogsisként, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen jó értékelésekkel rendelkező kereskedő át fog baszni.
Megvettél vmi lerúgott ex-céges autót....
5 év alatt 130e az nagyon sok.
Mi is mindig beadtuk a volt céges autókat amikor már sok baj volt velük.
2 napra rá fent volt mind hibátlan autokent a kereskedő oldalán.
Amúgy meg igaza van a többieknek, palimadár vagy.
Sajnálsz 20-30e forintot egy átvizsgálásra.
Megérte?
Most meg rohangálhatsz, hogy vissza kapd a pénzed.
dec. 5. 22:38
Sok az 130..nagyon sok ennyi idő alatt
dec. 5. 23:31
Aztán ki mondta,hogy hengerfejes? Csak mert itt az oldalon is heti szinten paráznak ettől a kérdezők, és azért mert mondjuk "kávés" hab van az olajbetöltő sapkán,még nem az!
dec. 6. 01:20
Kapcsolódó kérdések: