Szerintetek menne nekem a b125 jogositvany?
Figyelt kérdés
20 eves vagyok, 2 evig robogoval futarkodtam belvarosba. Mostanaba elkezdtem valtosakon tanulni. Egy 50cc riejuval es egy 300cc crossal tanulok. Igy is eselytelen?dec. 5. 19:58
2/12 anonim válasza:
125-ös motorral nagyon könnyü a rutinpályán lavírozni. Én 30 év kihagyás után ültem 50-es motorra, majd 2 hónap után beiratkoztam A korlátlanra, de először 125-ösre ültettek, de egyáltalán nem okozott gondott még ilyen kevés gyakorlattal sem.
3/12 anonim válasza:
Persze. Több embert is ismerek aki zéró tapasztalattal a megadott óraszám alatt tette le, B125-ön nyomják átfele az embereket.
4/12 Kroms válasza:
Én úgy mentem teljes A-ra, hogy azelőtt csak 125-ös robogót vezettem. Gyakorlásra és vizsgákra is egy 600 ccm-es, kb. 95 lóerős Hornet-et kaptam. Pár perc alatt belejöttem, a vizsgák is egyből megvoltak.
5/12 anonim válasza:
#4 Gratulálok az oktatódnak. Normális helyen nem engednek Hornetre ülni, amíg sorkettes motoron nem megy a pálya, ugyanis azzal technikásabb.
6/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondja mindenki hogy lehetetlen, meg hogy inkabb hagyjam? Mindenki azt mondja csinaljam az a2 mert a b125 csak lehuzas
dec. 5. 22:40
7/12 anonim válasza:
Nem lehúzás, ha tényleg csak városon belül ingázásra használsz egy aránylag kisfogyasztású járgányt. Autóútra-autópályára például felmehetsz 125-ös motorral, de én biztos nem próbálnám ki.
8/12 anonim válasza:
De ha komolyabban érdekel a motorozás mint hobbi, vagy van esélye, hogy később akarsz magasabb kategóriát... Akkor ha elmúltál 18 valóban idő- és pénzpazarlás, mert kevesebbet tanulsz a B125 tanfolyamon, mint egy kétnapos vezetéstechnikai tréningen. B jogsid meg már van, tehát közlekedni elvileg tudsz (tudnod kéne).
9/12 A kérdező kommentje:
főleg járkásónak venném mert nagyon meguntam hogy 50cc az halál gyenge
dec. 5. 22:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!