Kormánymű fogasléc meg van kopva az autón, kopog néha kátyúknál. Felújítás vagy bontott a jobb megoldás?
#11 "nagyon beszoptam már utángyártott alkatrésszel"
Őszintén nem tudom melyik része nem érthető annak, amit már vagy ötször leírtam, hogy "GYÁRI". Betűzzem, vagy mi? A DRI a felújítást végzi, maga a kormánymű gyári. Utángyártott kormánymű nem is létezik. Pont azért cseredarabos, mert nincs belőlük több, nincsenek utángyártva. Más alkatrészből ha elfogy a gyári, kit érdekel, van helyette utángyártott. Kormányműből csak OEM van, ezért kell őket cserélni, máskülönben lehetetlen lenne szerezni.
Mintha egy páfránnyal beszélgetnék...
Ui: az, hogy beszoptad utángyártott alkatrészekkel, az is igazából csak a fillérbaszásra bizonyíték. Megbízható márkától vásárolt utángyártott alkatrészekkel szinte soha nincsen baj. Ezt te nyilván nem tudod, mert arra nincs pénzed és még sosem próbáltad.
Na mindegy, nincs sok értelme ennek a beszélgetésnek sem, ez is csak egy újabb olyan kérdés, ahol a kérdezőt nem érdeklik a válaszok, illetve tanácsok, mert ő már eldöntötte, hogy mit akar. Csak akkor minek vagy itt?
#14 Ja, az A.Z.-s termékekhez meg gyári minőség van írva, miközben más gyártók selejtjeit csomagolják saját dobozba. Az A.Z. az Unix saját márkája, persze hogy hazudik. Hogy gyári, vagy normál minőségűnek írják, az csak az adott márkával való megállapodáson (értsd: pénz) múlik.
Nézd. Mint írtam, utángyártott kormánymű nem létezik, csak gyári felújított, de ha konkrétan az utángyártott alkatrészekre fókuszálunk, amiktől tartasz: évente többmillió utángyártott alkatrészt értékesítenek. Csak a mi kis szervizünkben naponta 1-2 tucat utángyártott alkatrész beépítésre kerül. Ha szarok lennének, már rég csődbe mentünk volna emiatt, ahogy a szerelők és szervizek 95%-a szintén.
Ami a DRI-t illeti, turbóból, generátorból és kormányműből szinte mindig őket választjuk. Kormányműből pont tegnap tettem be egyet. De ami talán beszédesebb, az egy 3 héttel ezelőtti mutatvány, ami egy 800 ezer forintos biturbó volt. Ekkora összegnél nem "lesz, ami lesz" alapon vásárol az ember...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!