Egy vénséges, 22 éves Skoda fabia a kilométer számlálónál - nem ott ahol az összes kilométert irja, hanem a nullázás óta megtett út helyén - olyat írt hogy Service 11.15P Na ez mi a fene már megint??? Tudom, fel kéne gyújtani, de nekem csak ez van.
Figyelt kérdés
dec. 3. 11:32
1/4 anonim válasza:
Elérkezett az ideje az időszakos szervizelésnek. Bizonyos kilométerenként megjelenik ez a felirat . Az óramutató csavargatásával, és a megfelelő időben történő gyújtás ráadásávalblehet lenullázni.
2/4 anonim válasza:
Ezért miért kellene felgyújtani? Szervizeld(tessed) le. Ha megtörtént reseteld(tessed) a szerviz kijelzőt.
3/4 anonim válasza:
Ha zavar, akkor az alábbi videó alapján magad is törölheted, ha nem akkor hagyd, problémát nem fog okozni. Nekem évek óta kiírja, de nem izgat, rendszeres karbantartást,pl folyadék cseréket, vagy épp a vezérlést idén nem ettől tettem függővé.
4/4 anonim válasza:
Vidd el egy szerelőhöz akármelyik garázsba, és kiolvassák neked, majd törlik.
Kár lenne felgyújtani, ezek még nem rohadnak, olcsó fenntartású,a kategóriájához képest kényelmes autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!