Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik akkumulátort éri meg...

Melyik akkumulátort éri meg venni egy 19 éves benzines Toyotába, ami inkább csak hétvégén van használva, hétköznap garázsban pihen? Exide Premium, Varta, Bosch?

Figyelt kérdés

dec. 1. 08:04
 1/5 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Amelyikre több a garancia. Exidera asszem 2 évet adnak. Nekünk cserélték is gariba egyszer.
dec. 1. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szintén 2005-ös autómban egy Bosch S5-öst cseréltem Exide Premiumra. Egyelőre jól szuperál. Elégedett vagyok vele. Árban is valamivel olcsóbb volt a két említett márka nem belépő szintű példányainál.
dec. 1. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok. Engem a garancia pont nem érdekel. Nem fogok azért szervizbe menni és több ezer forintot fizetni azért, hogy egy rögzítőcsavart és két sarut ki és visszarakjanak. A garancia feltétele a legtöbb esetben, ha valaki elolvassa az apróbetűs részt, hogy szervizszámla legyen az akku beszereléséről.

Megoldoom magamnak. A generátorom állapotát is fel tudom mérni, ha szükséges, felújítom. Eddig a legkevesebb iső, amit akku bírt nekem, 7 év volt. Igaz sosem az alsópolcos, legolcsóbb darabokat veszem.

dec. 1. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Exide a legjobb, Boschnak a minősége sokat romlott az utóbbi években, régen az volt a legjobb. Boscht kerüld inkább.
dec. 1. 11:43
 5/5 dirtboy ***** válasza:

Teljesen mindegy,minden márkának akadnak selejtes termékei nagyon pici százalékban. A többi viszont mindegyiknek sokáig fogja bírni amennyiben nem szívja le az autóban semmi. Ha minél tovább szeretnéd használni akkor pár hetente dobj rá egy modern töltőt hogy biztosan fel legyen töltve mindig.

Arra is figyelj hogy az aksi saruk és vezetékek ne legyen oxidáltak az autóban.

dec. 1. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!