Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Na erre mi lehet a magyarázat?

Na erre mi lehet a magyarázat?

Figyelt kérdés
Dadog az autó alapjaraton, kihagy a henger,míg be nem melegszik. Azt csináltam, hogy kisebbre állítottam a gyertya hézagot, és szépen jar az autó, nem hagy ki a henger. Mondatnál, hogy a rossz gyertya miatt, de NEM, mert ezek gyári, új gyertyák. Mi lehet emögött, el lehet állítva a vezérlés, es nem pontos az égés?
nov. 29. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen autó?
nov. 29. 18:52
 2/5 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Gyertya hiba

Gyújtótrafó hiba

Gyújtás beállítási hiba

Vezérlés hiba

Kartergáz visszavezetéssel kapcsolatos hiba

Oxigénszenzor hiba

Üzemanyag adagolási hiba (üz.a. szivattyú, levegőztető)

Motor belső hiba (olajlehúzó gyűrű törés)

Nincs véletlenül P0172 hibakód?

Mennyi km van az autóban?

Rázkódik a motor?

Jó lenne élő adatokat nézni.

nov. 29. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

" Azt csináltam, hogy kisebbre állítottam a gyertya hézagot, és szépen jar az autó, nem hagy ki a henger. "

Ha jó lett akkor mi a kérdés még?

nov. 29. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen rakódik is a motor, dadog, aztán eléri a 90 fokot, és szépen jar.

Gyertya uj, vezérlés új, trafó jó, legtomegmero új, olajcsere volt,hengerfej uj, turbo új.

nov. 29. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:

az összes gyertyahézag ugyanakkora csak egy hengernél kellett kisebbre állítani?

akkor annál az egy hengernél nagyobba kopás vagy kábel szar vagy valami de annál a hengernél keresgélj

dec. 2. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!