Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idősen viseli el egy...

Mennyi idősen viseli el egy gyermek az autókázást?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Sajnos olyan helyen lakunk, ahol nincs gyalog távra semmilyen bolt. Busszal pedig babával, illetve babakocsival nem szívesen megyek, főleg hgoy több mindent is vennék és ha a gyereket pl. ölbe kell vennem akkor nem tudok mit kezdeni. Hordozóban pedig már én nem bírom, hátra nem tudom tenni.

10 hónapos a babám, ha beteszem az autóba szörnyű látni a kínlódását, tekergését, hánykolódását, csapkodását és hallani a sírását.

Olyan jó lenne néha napközben elmenni valahova, ami nem csak itt az utcák, meg a játszótér vagy a közeli kisbolt, hanem más boltokba is esetleg.

Ilyen mikor lesz valaha? Majd ha fog tudni beszélni és megérti miért megyünk és mennyi idő??

Nagyon szeretnék 2.-at viszont előre félek tőle, hogy majd a nagyobb, hogy fogja ezt viselni, mert én tiszta stressz vagyok, mert eddig mindenhova apával mentünk és úgyis ezt csinálja, hogy mellette ülök...

Van 3 barátnőm, ők mind3-an úgy kocsikáznak, hogy telefonon mesét mutatnak. Én ezt elfogadom, megértem. Így teljesen el vannak a gyerekeik, viszont én azt érzem ehhez még nagyon kicsi 10 hónaposan és inkább maradok bezárva.

Sokszor érzem, hogy úgy elmennék vele napközben adventi vásárba vagy babamama foglalkozásra, viszont ahhoz utazni kell! Mert nincs a szánkban a nagyváros. A közelebbi kisvárosokban meg nincs semmi. :|

Bíztam benne, hogy majd ha betölti az 1 évet jó lesz!

Már kezdem elengedni a témát, mert szerintem még mindig nem lesz jó. :( talán majd 2 évesen.

nov. 26. 10:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem: addig fogja csinálni amíg hagyod.

Nekem egy 7 éves lányom és egy 4,5 éves fiam van. Lányom mai napig nem bírja az autóban ülést. Fiam is ugyan ilyen volt, de őt egyszer 2 éves korában rábíztam pár napra a szüleimre, mert el kellett utaznom és nem tudtam magammal vinni. Apám el akarta vinni autóval valahova, és amikor kivágta nála a hisztit a beültetéskor, akkor ő nem úgy kezelte mint én, hogy "jól van akkor nem autóval megyünk", hanem megmondta neki hogy addig nem jöhet ki amíg abba nem hagyja. Közel 1 órát állt az autó mellett állítása szerint. Amikor elmesélte nagyon haragudtam rá, de most már látom, hogy az ő megoldás az egyetlen ami működik. Fiam azóta tök jól el van autóban, lányom még mindig utálja csak most már legalább nem üvölt tőle.

nov. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!