Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idősen viseli el egy...

Mennyi idősen viseli el egy gyermek az autókázást?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Sajnos olyan helyen lakunk, ahol nincs gyalog távra semmilyen bolt. Busszal pedig babával, illetve babakocsival nem szívesen megyek, főleg hgoy több mindent is vennék és ha a gyereket pl. ölbe kell vennem akkor nem tudok mit kezdeni. Hordozóban pedig már én nem bírom, hátra nem tudom tenni.

10 hónapos a babám, ha beteszem az autóba szörnyű látni a kínlódását, tekergését, hánykolódását, csapkodását és hallani a sírását.

Olyan jó lenne néha napközben elmenni valahova, ami nem csak itt az utcák, meg a játszótér vagy a közeli kisbolt, hanem más boltokba is esetleg.

Ilyen mikor lesz valaha? Majd ha fog tudni beszélni és megérti miért megyünk és mennyi idő??

Nagyon szeretnék 2.-at viszont előre félek tőle, hogy majd a nagyobb, hogy fogja ezt viselni, mert én tiszta stressz vagyok, mert eddig mindenhova apával mentünk és úgyis ezt csinálja, hogy mellette ülök...

Van 3 barátnőm, ők mind3-an úgy kocsikáznak, hogy telefonon mesét mutatnak. Én ezt elfogadom, megértem. Így teljesen el vannak a gyerekeik, viszont én azt érzem ehhez még nagyon kicsi 10 hónaposan és inkább maradok bezárva.

Sokszor érzem, hogy úgy elmennék vele napközben adventi vásárba vagy babamama foglalkozásra, viszont ahhoz utazni kell! Mert nincs a szánkban a nagyváros. A közelebbi kisvárosokban meg nincs semmi. :|

Bíztam benne, hogy majd ha betölti az 1 évet jó lesz!

Már kezdem elengedni a témát, mert szerintem még mindig nem lesz jó. :( talán majd 2 évesen.

nov. 26. 10:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a babámnak nincs szüksége a kimozdulásra, a programra, neki nagyon jók az itteni az utcák meg a meleg otthon és közös jàték. De nekem szükségem van arra, hogy kimozduljak kicsit, legalább heti 2x mikor apa dolgohok.
nov. 26. 10:35
 2/11 A kérdező kommentje:
-az, dolgozik*
nov. 26. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Gyermeke válogatja.

Valakinek még felnőttkorban is problémás az utazás.

nov. 26. 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém sose nyűglődött, nagyon türelmes és értelmes gyerek volt.
nov. 26. 10:51
 5/11 A kérdező kommentje:

Az én babám is rendkívűl értelmes a babakocsiban, ha kint sétálok vele, illetve ha a házban bent vagyunk, mindig jó kedvű, imád könyvet nézegetni stb.

Viszont ha kocsikázásról van szó az katasztrofális, így vele semerre se lehet menni csak pokoli sírás árán.

nov. 26. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal korábban el kellett volna kezdeni hosszászoktatni, akkor természetes lenne neki.
nov. 26. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Gyerekfüggő. A mi gyerekeink mindig is bírták, a húgom fia 2 és fél éves, de még mindig telitorokból ordít, amint beültetik...érdekes módon buszozni viszont szeret
nov. 26. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Kezdettől. Autóval vittük haza a kórházból. Nem is hányt az autóban, mint én gyerekként 😃.

Próbáld meg szoktatni a gyereket, hogy először csak nézitek az autót, meg is foghatja, játsszatok kisautóval. Aztán csak ültök benne, olvass ott neki mesét vagy szoktasd az üléshez, hátha azzal van baja, a lakásban ülhet benne. Aztán kis távokkal szoktasd. Pár perc, fél óra. Menjetek olyan helyre autóval, ami élmény. Menni fog.

nov. 26. 15:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Nevelés kérdése, én már 11 hónaposan vezetni tanítottam Nátánt, de mi azért az átlagnál jobb szülők vagyunk, instánk is bizonyítja!! Nem a semmire van 230k követőnk tiktokon meg 400k.

Ilyen átlag gyereket nem tudom, sosem azt nézem.

De én ilyen átlag gyereknek lettem nevelve a szüleim ( nem beszélek velük nem is tudom van e instájuk ) azt mondták a kocsiban tudtam elaludni pedig az egy gyász F Astra volt, nem is hittem el amikor mondták, hogy en ilyen pusztulat átlag autóba képes voltam ilyet tenni. Phujjn

Szóval embere valogattya.

nov. 26. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kényelmetlen neki, nem szabad csak úgy beültetni. Gyerekülésbe kell beszíjazni.
nov. 26. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!