Olajleeresztő csavarra elfelejtettem alátétet tenni, folyni fog?
Figyelt kérdés
Olajat cseréltem, van is tömítés de én hülye kifelejtettem. Valószínű hogy folyatni fog?nov. 24. 12:04
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg szivárogni fog, de ne túl húzással "javítsd"! Azzal csak elb@szod a csavart vagy a teknőt!
Engedd le tiszta edénybe és pótold a tömitést.
2/7 anonim válasza:
Ne engedj le semmit, hanem lazítsd meg a csavart, és tekerj a résbe egy kis zsinórt, majd érzéssel húzd meg.
3/7 A kérdező kommentje:
utolsó komment, köszönöm, megpróbálom! :)
nov. 24. 12:24
4/7 anonim válasza:
Ha nem folyna nélküle akkor nem raknák oda. Szerintem ne próbálkozz mással, le kell engedni egy edénybe, rárakod a tömítést és fölül visszatöltöd az olajat és akkor nem lesz többé vele bajod. Míg amit nem oda terveztek azzal lehetnek bajok.
5/7 anonim válasza:
Mivel nincs ami tömítsem, jó eséllyen folyni fog, igen.
Én ia azt akartam javasolni, mint amit a 2-es írt. Kicsit visszalazítod, telersz a menet tövéhez teflonszalagot, vagy loctite tömítőzsinórt és visszahúzod. Jó gány megoldás, de talán ez a legegyszerűbb ha nem akarod leengedni. Következő cserekor meg majd figylesz rá.
6/7 anonim válasza:
Ha csak néhány csepp szivárog ki,az rászárad,beleragad a por,az is tömíteni fog.
Másrészt,ha folyamatosan szivárog,és pótolni kell,akkor legalább mindig friss olaj lesz benne...
7/7 anonim válasza:
Vegyél egy új kannát és engedd le az olajat, tegyél tomitest és töltsd vissza az olajat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!