Ilyen igényekkel van megfelelő autó ennyi pénzért?
2 millióért szeretnék "családi" autót, egy gyerek van egyelőre.
5-8 évre terveznék ezzel a kocsival.
A kombikat részesíteném előnybe, de nagyobb csomagtérrel bármi jó lehet, egy gyerekkel azért egy szedánban is elfér az ember.
Ami nekem fontos lenne, hogy egy minimális élmény legyen az autóval, szóval nem egy ilyen 80 lóerős A-ból B-be kocsit akarok, de nem is kell 250 lóerő se.
Mindenféle luxus/prémium kategóriás autót kizárnék, szóval Audi,BMW,Mercédesz ilyesmik szóba se jöhetnek. (szeretem őket mielőtt valaki magára venné, de sajnos ezeknek a nyúgjeire nincs pénzem)
Egyedül a Volvo az ami szimpatikus, de főleg a biztonsága miatt, viszont lehet már a Volvo is inkább feneketlen kút kategória ennyi pénzért.
(2 milliónál több pénzem van, ez a nettó vételár, bruttóba van még egy nagyobb szervízre elegendő)
Az izgalmas relatív.
Otthon van egy E30 325i-m mint hobbi autó, az igazából kielégíti nekem az izgalmat, vagy legalábbis ad egy élményt.
Itt inkább arra gondolok, hogy lehessen vele előzni, ne csak lendületből, vagy egy gyorsítást ne naptári időben kelljen mérni.
Nyilván nem is egy 4 másodperces 0-100 igényem van.
Egyterűt nem akarok venni, akkora méret azért indokolatlan egy gyerekkel, mi hárman elfértünk egy 2101-ben meg utána egy Puntoban anno, szóval most biztos nem egy S-Maxot akarok példának okáér.
De nem is egy Swiftet.
Mazda 6 2.0i 2.5i
Mielőtt azt hiszed szét van az összes rohadva.. kerüld ami le van alvázvédőzve és emeltesd meg vásárlás előtt, 2 millió körül lehet kapni 2006-2011 körüli évjáratot, szerintem annyira nem vészes, és ha mosod az alját télen, szerintem vállalható a 5-8 év, motorikusan megbízható a Mazda 6 benzines. Megbízható és azért elég jól megy, emlékezetem szerint olyan 150-180Le körül vannak motortól függően, de kényelmesek és nem drága az alkatrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!