Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóban az ablakmosó...

Az autóban az ablakmosó folyadékot hogyan szoktátok cserélni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nyáriról-télire, ill. téliről-nyárira, teljesen kiürítitek a tartályt, vagy rá lehet önteni télire a nyárit, vagy nyárira a télit?

nov. 22. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem baj lemossuk.
nov. 22. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
10.akkor találj ki jobbat.
nov. 22. 19:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
nov. 22. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Én is rátöltögetem a télit a nyárira kb októbertől. Tavasszal meg a nyárit a télire, amikor már nincsenek fagyok. Sokat mosok vele, szóval hamar cserélődik a tartály tartalma.
nov. 22. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Simán rátöltök, igyekszem odafigyelni, hogy ősszel ne töltesem túl nyárival, így kevesebb marad benne, elkeveredik a télivel és nem fagyott be még soha
nov. 23. 18:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen, akkor létezik ez a gyakorlatban, hogy nem spricceli ki mindenki csere előtt fullra az anyagot, hanem rátöltés van már a fagy beállta előtt. Vagy tavasszal már a nyári kánikula előtt.
nov. 23. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Értelemszerűen az lenne a legjobb ha ki tudod nyomatni. Nekem nem nyomott szét semmit de egyik télen volt, hogy fele téli fele nyárinál befagyott. Amíg nem ment 5-6 fok fölé a hőmérséklet addig nem tudtam használni.
nov. 24. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!