Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segédmotor után egyből 600-as...

Segédmotor után egyből 600-as Bandit hülyeség lenne?

Figyelt kérdés

Mielőtt azt hiszitek én őrültem meg, itt van a dilemma oka bővebben kifejtve:

Nemrég szereztem meg a jogosítványt A-kategóriára közel 10 év mopedezés után (eddig Simson S51-gyel, Derbi Sendával és Aprilia SX-szel motoroztam). A gyakorlati oktatás során egyből 600-as Hornetre és Banditra ültettek, közel sem éreztem őket olyan óriási ugrásnak az 50 ccm után, mint amilyennek képzeltem, de azért természetesen óvatos voltam, emellé az oktatóm és a vizsgabiztosaim is megjegyezték, hogy a többi tanulóhoz képest jóval magabiztosabban kezeltem a motorokat. Erre hivatkozva több ismerősöm is adott "tanácsokat" első nagymotorhoz: nagyrészt egybehangzóan ajánlották nekem a kérdésben említett típust, sőt az egyik szerint még az 1200-ast is nyugodtan bevállalhatnám (rá természetesen nem vagyok hajlandó hallgatni). Egyébként nekem gyerekkorom óta tetszik ez a motor a második generációs SV-vel együtt (nyílván nem az ezresre gondolok), illetve nemrég nyerte el a szívem a 750-es Inazuma. Eredetileg egy kissebb modellben gondolkoztam (pl. GS 500, CB 500, ER-5) első lépcsőfoknak, de a személyes találkozás és az öreg motorosok tanácsai miatt kezdek a 600-as Bandita felé hajlani. Ha vennék is egyet, az megint más tapasztalat lenne, mint a jogosítvány megszerzése alatt, hiszen nem egy tanulómotort fogok már hajtani, hanem a sajátomat.

De inkább szeretném még több ember tapasztalatait hallani, mielőtt nagy fába vágom a fejszémet. Ti mit gondoltok?

ma 14:03
 1/2 anonim válasza:
Sajnos nem tudod majd megülni..
ma 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:

600-assal is lehet normálisan közlekedni, és 250-esel is meg lehet halni.

Nem ismerünk, nem tudjuk, hogyan reagálsz a forgalomra, mások hülyeségeire, meg úgy általában egy akkora motorra.

Vedd meg és majd kiderül.

Ha minden jól alakul, ha jól mérted fel magad és a képességeidet, akkor minden évben beköszönsz ide.

Ha meg nem... Hát, szervdonorokra is szükség van.

ma 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!