Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga előtt állok...

Forgalmi vizsga előtt állok van aki 30órával átment?

Figyelt kérdés
Oktatóm még nem én pedig mennék vizsgázni pénz hiányában így 30.óránál kiírtak vizsgázni, van itt olyan személy akit még vissza tartott az oktatója viszont elsőre át ment a forgalmi vizsgám?!0
nov. 20. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az oktatód szerint még nem állsz készen a vizsgára, és nem akart mindenáron betolni, akkor jó nagy hülye vagy, hogy mégis megpróbálod. Bukás után meg majd nyilván mindenki más lesz a hibás. Az oktatónak az lenne a felelősségteljes dolga, hogy nem enged vizsgázni olyat, akit jó szívvel nem engedne egyedül az útra, hogy aztán netán vakszerencse révén véletlenül átmenjen. Hidd el, abból ő nem profitál, hogy megbuksz, és az oktatók lennének a legboldogabbak, ha mindenki elsőre 30 óra után átmenne. Csak a valóság nem ez. De persze neked kell mindenkinél okosabbnak lenned. Pénz szűkében kidobsz egy vizsgadíjat az ablakon.

(Ui.: Én 6 plusz órával elsőre mentem át, a 6 plusz óra szimplán azért volt, mert a vizsgajelentkezés utáni időbe annyi még belefért, és úgy voltam vele, gyakorlok, az oktatóm nem akadályozott, hanem a 26. óra környékén mondta, hogy be fog írni a következő még nem betelt vizsgára.)

nov. 20. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Vizsga 2 hét múlva lesz addig én is veszek még kb 6-8órát így beszéltük meg.
nov. 20. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Úgy már át lehet. Azt hittem, már mész holnap a 30 órával.
nov. 20. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Én nem, 18 órával mentem át, a többit csak beíta az oktató.
nov. 20. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:

De 2 hét múlva lesz meg a 30 órád,vagy most van 30 órád és veszel meg addig pluszt?

Én is siettettem,mert volt a fejemben egy határidő,amire jó lett volna,ha már megvan a jogsi. Nem mentem át elsőre. A vizsga árából viszont vehettem volna meg másfél alkalmat,ami hasznosabb lett volna. :D igazából "csak" a parkoláson ment el a dolog,rohadtul izgultam és későn néztem a támpontokat,aztán már annyira véresen javítani akartam,hogy több kárt csináltam,mint hasznot.

Másodjára átmentem,addig volt még 2-3 alkalmam.

nov. 20. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
38%

Mekkora lehúzás.

Én külföldön vizsgáztam, 1 óra 40 percet vezettem :D

nov. 21. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!