Forgalmi vizsga előtt állok van aki 30órával átment?
Ha az oktatód szerint még nem állsz készen a vizsgára, és nem akart mindenáron betolni, akkor jó nagy hülye vagy, hogy mégis megpróbálod. Bukás után meg majd nyilván mindenki más lesz a hibás. Az oktatónak az lenne a felelősségteljes dolga, hogy nem enged vizsgázni olyat, akit jó szívvel nem engedne egyedül az útra, hogy aztán netán vakszerencse révén véletlenül átmenjen. Hidd el, abból ő nem profitál, hogy megbuksz, és az oktatók lennének a legboldogabbak, ha mindenki elsőre 30 óra után átmenne. Csak a valóság nem ez. De persze neked kell mindenkinél okosabbnak lenned. Pénz szűkében kidobsz egy vizsgadíjat az ablakon.
(Ui.: Én 6 plusz órával elsőre mentem át, a 6 plusz óra szimplán azért volt, mert a vizsgajelentkezés utáni időbe annyi még belefért, és úgy voltam vele, gyakorlok, az oktatóm nem akadályozott, hanem a 26. óra környékén mondta, hogy be fog írni a következő még nem betelt vizsgára.)
De 2 hét múlva lesz meg a 30 órád,vagy most van 30 órád és veszel meg addig pluszt?
Én is siettettem,mert volt a fejemben egy határidő,amire jó lett volna,ha már megvan a jogsi. Nem mentem át elsőre. A vizsga árából viszont vehettem volna meg másfél alkalmat,ami hasznosabb lett volna. :D igazából "csak" a parkoláson ment el a dolog,rohadtul izgultam és későn néztem a támpontokat,aztán már annyira véresen javítani akartam,hogy több kárt csináltam,mint hasznot.
Másodjára átmentem,addig volt még 2-3 alkalmam.
Mekkora lehúzás.
Én külföldön vizsgáztam, 1 óra 40 percet vezettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!