35kw-ra fojtás folyamata?
"Mindegyik a maximális 70kw alatt van"
Milyen mindegyik? A hahun egy kivételével 72kW/98 lóerősek vannak, és abból nem lesz neked A2-esre folytott 35kW-os motor.
Amufy a neten le van írva a folyamata, csak áruld már el, hogy mi értelme az egésznek? Nem ezzel a motorral fogsz egész életedben motorozni,hogy majd később kivetesd a folytást, és ujra végigjárd a magyar bürokrácia utvesztőit. Sokkal értelmesebb, és kevesebb anyagi ráfordítással jár, ha eleve veszel egy A2-es motort, aztán majd eladod, ha "A" korlátlant szeretnéd,mert úgyis ki akarsz majd probálni másik motort is.
Te tudod, de bánni fogod később. Felesleges pénz kidobás, mondjuk nem mindenkinek. Számomra az lenne.
Az első válaszoló küldött két linket, amúgy. Csekkold le azt. És nem kell mogorván vissza válaszolni, hogy nem a tanácsomra voltál kíváncsi... Én csupán az ésszerűségen belül, ami a tényleges igazság és nem csak én szerintem hanem valójában is, azt írtam le.
Deee... Azért ha ezen végig mész, ne mondd el senkinek, mert a "nagy" motorosok kifognak röhögni és / vagy csodálkozva fognak nézni, hogy Te most ezt komolyan mondod-e. :)
#3 De a GSR600-at is írtad, na az meg 72kW, mellé meg,hogy "mindegyik" pedig nem ! 🙂
Amúgy nem csak a folytás baromság, hanem az A2-es jogsi is szerintem.
Én egyből a korlátlant csináltam, és számomra akkora nyűg volt a tanfolyam, hogy nem szeretném ezt végigkínlódni még egyszer.Eleve egy szakmaiatlan oktatót fogtam ki,aki csak a pálya szélen okoskodott, de inkább csak telefonált,11 hónap kínlódás, és a végén egy olyan vizsgabiztos, aki úgy beszélt velem mint egy kutyával, miközben nem vagyok tini, betöltöttem a 49-et. Ezen felül a vizsgadijakat is csúnyán felverték. 24 ezer egy forgalmi vizsga? Köszi.
#5-ös!
Annyi bizony... Annyi a forgalmi vizsga díja. Kb fele ennyi volt 2,5 évvel ezelőtt a C kategória. Most a D kategóriánál már én nekem is 24.000Ft-ot kell majd fizetnem. Vicc kategória. Ja, és hozzáteszem, hogy buszból, ami elvileg a "Király" kategória, szerintem maximális tapasztalattal rendelkező oktatót kíván... Ehelyett, még szerencse hogy van érzékem az autóbuszhoz és a közlekedéshez, mert az én oktatóm semmit sem magyaráz, csak beül mellém, és menjünk.
#6! Igen tudom! Nem is kérdés volt,inkább felháborodás😉, miközben a B kategória vizsgadijai minden téren maradtak. Tavaly májusban még 11 ezerért forgalmivizsgáztam "A" korlátlanra.
Pont ezért kell egyből meg sinálni a korlátlant, akkor nincs beskatujázba az ember, mert azért 35kW-os kategoriában nincs akkora kínálat, ettől még lehet gyengébb motorral menni, meg folytatni sem kell. Nekem is csak egy 67 lóerős,650-es motorom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!