Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Suzuki GSF 400 Bandit...

Egy Suzuki GSF 400 Bandit fojtása megéri?

Figyelt kérdés
Pár napja csináltam meg az A2 jogosítványt és motort keresek. Talán legközelebb a szívemhez a Suzuki GSF 400 nőtt, viszont 3KW híján nem alkalmas arra, hogy legálisan vezessem A2 jogosítvánnyal. Megéri a fojtással járó szenvedést? Mennyire hosszú és körülményes folyamat? Ahogy olvastam körülbelül 200ezer körül lenne ez az egész mutatvány, + a szállítása a motornak mert ahogy láttam legközelebb csak Pesten van erre lehetőség, én pedig messze élek. Egy ilyen idős motor megéri ezt a mennyiségű bele fektetett időt és pénzt, vagy inkább keresgéljek kategórián belül?

aug. 26. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Megéri, tudod ez mit jelent?

De ha neked megéri akkor hajrá.

aug. 26. 19:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére már volt lehetőségem megtanulni a szó jelentését. Ha tudnám, hogy megéri-e számomra akkor talán nem tenném fel a kérdést. Annak érdekében, hogy számodra is átmenjen a kérdés, akkor inkább úgy teszem fel, hogy neked megérné-e?
aug. 26. 19:45
 3/6 b1812567 ***** válasza:

Eleve, ez egy japán belpiacos modell, szóval sehogyan nem fogod tudni lepapírozni a dolgot. Másrészt ugyanezen okból, szerelőt sem fogsz hozzá találni aki ezt vállalná, mert eleve macerás ilyeneknél bármilyen beavatkozás.

Ha mégis vállalná valaki, kétlem, hogy ennyiből kijönne, papírmunka nélkül se.

(Ne felejtsd el, hogy ez átalakítás, annak minden járulékával engedélyezéstől műszaki vizsgán át az új forgalmiig.)

aug. 26. 19:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor ez sajnos úgy néz ki, hogy nem nagyon fog összejönni...
aug. 26. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
kinek mi éri meg
aug. 27. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:

A2-re fojtás mindig necces kérdés. 2013-ig nemzeti A korlátozott kategória volt, rengeteg országban hasonló, pl. a 600-as 70 kW-os Honda Hornetből is ezért volt 25 kW-os változat, hogy beleférjen. Az ugye A2-be a "legfeljebb kétszer akkora teljesítményből van fojtva" dolog miatt nem fér bele az A2-be. Némely gyártó némely modellhez adott ki gyári fojtószetteket. De legtöbbször úgy adaptálódtak, hogy pl. Hondánál a CB500 helyett lett A2 teljesítményű CB500F meg CB500X.

Olyat, hogy 3 kW-ot fojtson neked valaki, nem fogsz találni, vagy ha mégis, az tákolmány, amit aztán műszaki vizsgára isten bizony nem fogsz normálisan lepapírozni.

Én a helyedben elfelejteném. Keress olyan motort (van már rengeteg), ami szándékosan a nemzetközi A2 kategória észbentartásával lett piacra dobva.

aug. 27. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!